Τριαντάφυλλος: Ξεσπά για τις φωτιές στη Ρόδο -«Ντροπή να κάψετε έτσι το νησί»

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Τριαντάφυλλος, με αφορμή τις φωτιές που μαίνονται για έκτη ημέρα στο νησί του, τη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε τον θυμό του για τις τραγικές στιγμές που βιώνουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι κάτοικοι του νησιού και οι τουρίστες που βρέθηκαν εκεί για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου για τις φωτιές στο νησί της Ρόδου

Συγκεκριμένα, μέσα από το προφίλ του, ο Τριαντάφυλλος

έγραψε: «Όχι ρε, δεν γίνανε αναζωπυρώσεις στη Ρόδο. Όχι ρε δεν βάζουν γκαζάκια. Απλά ντροπή να κάψετε έτσι αυτό το νησί, τόσο φανερά και τόσο ύπουλα».

Να θυμίσουμε ότι μια σχετική ανάρτηση έκανε νωρίτερα στο Instagram και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κατάγεται επίσης από το εν λόγω νησί

«Αυτές τις ημέρες το διαμάντι της Ελλάδας, η Ρόδος μας, πενθεί. Πενθεί τις δασικές εκτάσεις που καταστράφηκαν, τον πανέμορφο φασικό της πλούτο, τις περιουσίες των ανθρώπων που πάλευαν μια ζωή και καταστράφηκαν από την ανεξέλεγκτη φωτιά.

Παρακαλώ πολύ, αν έχετε την καλοσύνη, μην ανεβάζετε οτιδήποτε άλλο, εκτός από τις ανάγκες ή την κατάσταση που επικρατεί, έτσι ώστε να αποσυμφορήσουμε τα ΜΜΕ και να παρακολουθούμε όλοι το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων και να βοηθήσουμε άμεσα. Κάθε λεπτό μετράει», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Έγινε νονός! Οι φωτογραφίες αγκαλιά με τη βαφτιστήρα του

Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής

Ελένη Γερασιμίδου: Η κακοποιητική συμπεριφορά που κλήθηκε να διαχειριστεί -«Δεν του κράτησα κακία»

Keywords
Τυχαία Θέματα