Τριαντάφυλλος κατά «Survivor All Star»: «Μην μασάτε με στημένα πράγματα»

Δεν είναι λίγες οι φορές ο Τριαντάφυλλος έχει σχολιάσει μέσα από τα social media του τις εξελίξεις γύρω από τον All Star κύκλο του «Survivor».

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής προχώρησε σε μια σειρά από αιχμηρές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τις οποίες τοποθετήθηκε για το συμβάν που έλαβε χώρα ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο Ιωανίδη και την Καρολίνα

Καλύβα, για το οποίο οι δύο παίκτες δέχθηκαν την παρατήρηση από τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αφήσει αιχμές και για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, λέγοντας πως  έγινε για να εξυπηρετήσει τα σχέδια της παραγωγής.

«Μη μασάτε με στημένα πράγματα. Όλα γίνονται και όλα θα γίνουν για έναν σκοπό. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όποιος δεν κατάλαβε, πάλι κατάλαβε. Ευκολάκι πολύ. Λέτε να μπει ο Μπο τώρα ξαφνικά μέσα στο παιχνίδι που ήταν τραυματίας και δε θα πήγαινε αλλά με όλο αυτό θα μπει για να δούμε τι θα γίνει και γι’ αυτό έφυγε η Ευρυδίκη και έμεινε η κάποια Καρολίνα;

Α και κάτι ακόμα. Θα περιμένουμε όλοι και καλά να δούμε όταν θα μπει ο Μπο τι θα γίνει. Δηλαδή έφυγε μια σταρ του παιχνιδιού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, για όλο αυτό που από όπου κι αν το δεις, έχει στήσιμο βγαλμένο από πρωτάθλημα γ’ Βραζιλίας και έμεινε – το ξαναλέω- κάποια Καρολίνα, για όλο αυτό; Άντε οκ, θα περιμένω να δω να έρχεται ο Μπο να συναντήσει τον Μάριο και την Καρολίνα. Τόλμη και γοητεία.

Α, κάτσε γαμώτο, δεν τελείωσα. Λέτε να μπει και η Ελευθερία Ελευθερίου; Ποιος; Τι; Που; Πως; Νιάου», έγραψε στο  Instagram ο Τριαντάφυλλος.

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει ο Σταμάτης Μαλέλης: «Έπαθα οχτώ ανακοπές μέσα στο ασθενοφόρο»

Λάμπης Λιβιεράτος: «Με την Άννα Βίσση ήμασταν ερωτευμένοι, δεν ήταν σχέση συμφέροντος»

Εύα Καϊλή: Ο δικηγόρος της καταγγέλλει -« Ήταν 16 ώρες στο κελί χωρίς ύπνο και χωρίς φαγητό, ενώ παράλληλα αιμορραγούσε»

Keywords
Τυχαία Θέματα