Το ξέσπασμα του Αντώνη Ρέμου: «Είναι όλοι κότες»

Στην τελευταία συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος, λίγο πριν ξεκινήσει η περιοδεία του στο εξωτερικό, βρέθηκε η κάμερα του Πρω1νού και κατέγραψε το ξέσπασμά του.

Ο γνωστός τραγουδιστής σταμάτησε κατά τη διάρκεια της συναυλίας και πριν συνεχίσει να τραγουδάει θέλησε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις του με το κοινό.

”Τόσο μίσος και τόσο κακό απέναντί μου. Έρχονται κάτι βράδια σαν κι αυτό το αποψινό που βλέπω ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα και η αλήθεια είναι αυτή εδώ πέρα που φαίνεται. Κι αυτό θέλω να το βάλετε καλά στο μυαλό σας ειδικά τα νέα

τα παιδιά που καμιά φορά αυτό το τόσο ευλογημένο αλλά διαβολεμένο ίντερνετ, σας κάνει και πιστεύεται ότι υπάρχει ένας κόσμος άλλος. Αλλά παιδιά να ξέρετε ότι είναι ψέματα όλα! Είναι όλοι κότες! Και δεν έχει κανένας την ψυχή να έρθει μπροστά σου να σου πει ”Ρε μάγκα να σου πω κάτι, δεν σε γουστάρω και δεν θέλω να σε ξαναδώ”. Έλα εδώ μπροστά μου και πες το μου! Πολλά παιδιά που κάθεστε στα θρανία σας και κάθεστε στα κομπιούτερ σας και σας απειλούν, σας κάνουν μαγκιές… Μη φοβόσαστε τίποτα! Είναι όλο λόγια!”, δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος.

Δείτε το βίντεο και τα σχόλια της ομάδας:

Keywords
Τυχαία Θέματα