Το τελευταίο beauty project του Karl Lagerfeld είναι κομψό και μυστηριώδες

Ο Karl Lagerfeld δεν ήταν απλά ταλαντούχος, ήταν ιδιοφυής. Οι δημιουργίες του έμειναν στην ιστορία αφού τις επέλεξαν μερικές από τις διασημότερες γυναίκες αυτού του κόσμου σε εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί και όχι μόνο. Ο Lagerfeld εκτός από τη μεγάλη του αγάπη στα υφάσματα, τις πτυχές και τα υπέροχα αξεσουάρ ήθελε κάθε γυναίκα να δείχνει κομψή και όσο αφορά το μακιγιάζ. Αυτός είναι ο λόγος που κατά καιρούς συνεργαζόταν με beauty brands βάζοντας την υπογραφή του σε σειρές μακιγιάζ.

Λίγο πριν φύγει μάλιστα είχε ήδη δημιουργήσει

μια make up collection με τη L’ Oreal Paris. Μια σειρά με την υπογραφή του που κλείνει στις κομψές του συσκευασίες τα ωραιότερα χρώματα και υφές που έχουμε δει τις τελευταίες σεζόν. Από το κραγιόν μέχρι το eyeliner και από την παλέτα σκιών μέχρι το highlighter και τη μάσκαρα είναι προϊόντα που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε chic νεσεσέρ.

Εμείς ξεχωρίσαμε ήδη το κραγιόν που φέρει την υπογραφή του Lagerfeld και είναι το star product της σειράς. Ονομάζεται Provocative και είναι κόκκινο. Το χρώμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες και ήταν η μεγάλη αδυναμία του μόδιστρου, εκείνο που θεωρούσε πως επιβάλλεται να φορά κάθε γυναίκα είτε στο γραφείο, είτε στο κόκκινο χαλί. Ο κλασικός συνδυασμός κόκκινο κραγιόν-μαύρο eyeliner ήταν επίσης μεγάλη του αδυναμία.

Όσο αφορά την παλέτα σκιών περιλαμβάνει 9 μεταλλικές, bronze και ροζ αποχρώσεις που είναι κατάλληλες για όλες τις εποχές του χρόνου αλλά και περιστάσεις. “Η συγκεκριμένη σειρά αντικατοπτρίζει όλα όσα πρέσβευε ο Karl Lagerfeld o οποίος αγαπούσε πολύ το μακιγιάζ και τα συγκεκριμένα χρώματα και προϊόντα τα χρησιμοποιούσε πολύ συχνά και στα σκίτσα του” δηλώνει η υπεύθυνη επικοινωνίας του οίκου Karl Lagerfeld, Caroline Lebar.

Στο Παρίσι η σειρά L’ Oreal X Karl Lagerfeld θα λανσαριστεί ταυτόχρονα με την έναρξη της Εβδομάδας Μόδας και όπως καταλαβαίνετε περιμένουμε με ανυπομονησία και την άφιξη της στη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμη:

H Demi Lovato αποκαλύπτει τις ατέλειες στο σώμα της ξεπερνώντας τις φοβίες της

Οι 5 ωραιότερες φθινοπωρινές τάσεις στα μαλλιά που πρέπει να δείτε και να αντιγράψετε asap

Keywords
Τυχαία Θέματα