Το πιο σημαντικό tip που πρέπει να ξέρεις για να έχεις μια ευτυχισμένη σχέση

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου προσωπική συμβουλή για να έχεις μια ευτυχισμένη και υγιή σχέση. Εγώ, η Ελένη Βάγια ή Ella, Fashion Editor του Faysbook.gr, έχω μια σχέση 12 χρόνων και πάντα είχα ένα και μόνο μότο στη ζωή μου σχετικά με τις σχέσεις και την ευτυχία.

«Ποτέ μην περιορίζεις την ευτυχία του άλλου ή τη δική σου». Τι σημαίνει αυτό; Πώς πρέπει να αφήνεις τον σύντροφό

σου ελεύθερο να κάνει τις επιλογές του, απλά συμβουλεύοντάς τον για ό,τι εσύ θεωρείς πως πρέπει να ξέρει. Όσον αφορά τη δική σου ελευθερία, σε κάθε νέα σχέση πρέπει να τη διεκδικείς από την αρχή με νύχια και με δόντια. Αυτό σημαίνει πως στην αρχή μπορεί να υπάρχουν λίγες γκρίνιες παραπάνω, λίγοι τσακωμοί παραπάνω, αλλά είναι τόσο μα τόσο σημαντικό να διεκδικήσεις την ελευθερία σου.

Δεν έχει σημασία αν η σχέση μου θα διαρκέσει για πάντα ή όχι, γιατί όπως λέει και η April Beyer, ειδικός σε θέματα σχέσεων, «Δεν υπάρχει αποτυχημένη σχέση. Απλά απόλαυσε το ταξίδι, όσο κι αν διαρκέσει».

Για να είναι το ταξίδι της σχέσης σου, λοιπόν, ευτυχισμένο άσε τις ζήλειες και μην καταπιέζεσαι-μην καταπιέζεις τους γύρω σου και τον άνθρωπό σου. Και φυσικά μην ξεχνάς πως όταν καταπιέζεις τις ελευθερίες ενός ατόμου, τόσο πιο δυστυχισμένη θα είναι η σχέση σου. Αφέσου στις χαρές της ζωής, νιώσε την ευτυχία του να είσαι ελεύθερη και ζήσε τον νέο σου έρωτα με όλο σου το είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα