Τo νέο κατάστημα της ‘ALE στο River West είναι ο απόλυτος shopping προορισμός!

Ένα νέο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο εμπορικό κέντρο River West, στη Λεωφόρο Κηφισού 96-98, στο Αιγάλεω, και φυσικά το επισκεφτήκαμε για να δούμε από κοντά τον νέο χώρο του αγαπημένου μας brand ‘ALE, Τhe Non Usual Casual.

Το πρωτοποριακό συγκρότημα με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που ξεχωρίζει για τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες κάθε ηλικίας φιλοξενεί από τον Οκτώβριο στον πρώτο όροφο το νέο κατάστημα της ‘ALE.

Η βιτρίνα μας εντυπωσίασε

με τις μακριές εκρού κουρτίνες και τους neutral τόνους που μας δείχνουν πως αυτά τα χρώματα είναι τάση τόσο στη διακόσμηση όσο και στη μόδα.

Σε ένα μοντέρνο χώρο με μίνιμαλ διακόσμηση που μπλέκει αρμονικά τις ξύλινες λεπτομέρειες με τα γήινα χρώματα, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τη νέα γυναικεία συλλογή σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, να εμπνευστείτε και με τη βοήθεια των client advisors να αποκτήσει αγαπημένα fashion items.

Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες τα neutral και τα bold χρώματα κυριαρχούν φέτος στη μόδα και η ‘ALE είναι όπως πάντα πολύ μπροστά στις τάσεις.

Το κατάστημα είναι πολύ έξυπνα φτιαγμένο για να μπορείς να περιηγηθείς άνετα μέσα σε αυτό, κάνοντας τι επιλογές που θέλεις με ευκολία.

Τί επέλεξα στην πρώτη μου επίσκεψη στο νέο κατάστημα της ‘ALE; Ένα camel coat που παραμένει στις hot τάσεις εδώ και πολλές σεζόν, μια πλεκτή fluffy μπλούζα για τις μέρες που θέλω να είμαι πιο ζεστή και ένα κοντό puffer μπουφάν σε μια φανταστική lime green απόχρωση.

Τα δοκιμαστήρια είναι μίνιμαλ διακοσμημένα και πάρα πολύ άνετα ώστε να δοκιμάσεις όλα τα ρούχα που θέλεις σαν να είσαι σε μπουτίκ του εξωτερικού. Λάτρεψα τις μίνιμαλ λεπτομέρειες και μου άρεσε που το νέο κατάστημα είναι μέσα στη River West. Έτσι μπορέσαμε μετά τα ψώνια να απολαύσουμε τη βόλτα μας και τον καφέ μας σε ένα από τα πιο σύγχρονα εμπορικά κέντρα της πόλης.

Επισκεφθείτε και εσείς το νέο κατάστημα της ‘ALE, Τhe Non Usual Casual που φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος προορισμός αγορών για τη σύγχρονη γυναίκα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το ale.com.gr

Μια ματιά ακόμα:

10 πλεκτά φορέματα σε neutral τόνους που θα αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινό σου look

Το χρώμα των Raspberry είναι η πιο hot απόχρωση του 2023- Δες πώς θα το φορέσεις

7 trends που ήρθαν για να μείνουν αυτό το Φθινόπωρο- Θα τα βρεις όλα σε ένα μόνο brand!

Keywords
Τυχαία Θέματα