Το νέο κατάστημα Dust + Cream γιόρτασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα ξέφρενο πάρτι

Το ολοκαίνουργιο κατάστημα DUST+CREAM Τούμπας γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο!

Ένα νέο κατάστημα DUST+CREAM έκανε τα εγκαίνια του στην Τούμπα (Γρηγορίου Λαμπράκη 212) ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα special Valentine’s party όλο εκπλήξεις και δώρα.

Το απόγευμα της Πέμπτης 14 Φεβρουαρίου, το κατάστημα της DUST+CREAM στην Τούμπα υποδέχτηκε τη Μαρία Αμανατίδου και τον Ευθύμη Κάλφα, το

αγαπημένο πρωινό δίδυμο του Plus Radio 102,6 με ένα live broadcasting οι οποίοι φρόντισαν τόσο για τη μουσική επένδυση του παρτι όσο και για την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Καλεσμένη ήταν επίσης η style blogger Sissy ValidStyle,η οποία συζήτητσε με τις θαυμάστριες της αλλά και όσες αγαπούν τα προϊόντα του DUST + CREAM δίνοντας beauty tips καθώς και συμβουλές styling. Παράλληλα βγήκε φωτογραφίες με τις fans στο ειδικά διαμορφωμένο Photo Booth της DUST+CREAM.

Μέσα σε ένα εορταστικό κλίμα, οι επισκέπτες του καταστήματος είχαν την ευκαρία να εκφράσουν την αγάπη τους γράφοντας μηνύματα αγάπης, τα οποία διαβάστηκαν live τόσο από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς όσο και από την Sissy ValidStyle.

Πολλές ήταν οι τυχερές που έφυγαν από το party με δώρα, καθώς προσφορές και οι διαγωνισμοί ήταν στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής όπως συμβαίνει συχνά στα καταστήματα DUST+CREAM.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστιοσελίδα του brand αλλά και τους λογαριασμούς στα social ώστε να μαθαίνετε πρώτες όλα τα νέα αλλά και τις προσφορές. Παράλληλα είναι σίγουρο ότι κάποιο κατάστημα βρίσκεται κοντά σας στο οποίο μπορέίτε να βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε ώστε να αποκτήσετε τα τελευταία beauty trends της σεζόν.

Τα beauty προϊόντα της αλυσίδα καταστημάτων DUST+CREAM είναι ελληνικά και όλες σας μπορείτε να τα δείτε και να τα αποκτήσετε σε ένα από τα 72 καταστήματα που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το brand και ότι σας παρέχει στο www.dustandcream.gr αλλά και στις σελίδες του Facebook: Dust + Cream Greece- Instagram: dustandcream

https://www.facebook.com/DustandCreamGreece/

https://www.instagram.com/dustandcream/

https://twitter.com/Dustandcream

https://www.youtube.com/c/DustandCreamGreece

https://business.facebook.com/DustandCream.Toumpa

Διαβάστε ακόμη:

Βραβεία Όσκαρ: Τα ωραιότερα beauty looks όλων των εποχών (μέρος β’)

Βραβεία Oscar: Τα ωραιότερα beauty looks όλων των εποχών (μέρος α’)

Keywords
Τυχαία Θέματα