Το μήνυμα της Σόφης Πασχάλη μετά το τροχαίο: «Αυτό το πρόγραμμα έχει πάψει να είναι απλό…»

Μπορεί να αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το Survivor αφήνοντας πίσω της την ομάδα των Διάσημων, η σκέψη της όμως βρίσκεται μαζί τους. Ο λόγος για τη Σόφη Πασχάλη που μετά το άκουσμα της είδησης για το τροχαίο στον Άγιο Δομίνικο έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα πόσταρε δύο εικόνες με τις σκέψεις της. Στην πρώτη έγραψε: «Σήμερα είναι η πρώτη εκπομπή «Survivor που βλέπω. Δεν είχα χρόνο μέχρι τώρα. Αυτό

που θέλω να σας πω είναι ότι δεν περιγράφεται με λόγια πόσο δύσκολο είναι αυτό που ζούνε βλέποντας ανθρώπους που αγαπούν, ζώντας στις συνθήκες που ζουν, μη μπορώντας να επικοινωνήσουν μαζί τους… Κλαίω μαζί τους σαν να είμαι εκεί, αν και βρίσκομαι στην Ελλάδα ήδη 4 μέρες. Είναι η πιο δύσκολη στιγμή και συνάμα πιο τρυφερή, πιο συγκινητική και πιο ερωτεύσιμη. Ένιωσα να το μοιραστώ μαζί σας. Να τους αγαπάτε. Το έχουν ανάγκη» και συνέχισε: «Το προηγούμενο μήνυμα αφορούσε την επικοινωνία που είχε η ομάδα μου με την οικογένεια τους και νόμιζα ότι δεν θα μπορούσε να με συγκλονίσει κάτι περισσότερο. Μέχρι που είδα τα άλλα παιδιά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια τους άκουσα να μιλούν. Είχα ακούσει ότι κάτι είχε συμβεί, αλλά δεν φανταζόμουν κάτι τέτοιο. Ας στείλουμε όλη την αγάπη που έχουμε μέσα μας να πάνε όλα καλά σε όλα τα παιδιά και να τους ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση. Αυτό το πρόγραμμα έχει πάψει να είναι ένα απλό τηλεοπτικό προϊόν, πρόκειται για ένα μάθημα ζωής.»

Δείτε τις εικόνες:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις Μάρ 30, 2017, 12:07μμ PDT

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofi Pasxali (@sofipasxali) στις Μάρ 30, 2017, 1:17μμ PDT

The post Το μήνυμα της Σόφης Πασχάλη μετά το τροχαίο: «Αυτό το πρόγραμμα έχει πάψει να είναι απλό…» appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα