Το mani look της Kendall Jenner είναι και επίσημα πλέον το trend της σεζόν

Όσο κι αν δεν σας αρέσει ή δεν θέλετε να το παραδεχτείτε ότι κάνουν οι αδερφές Kardashian-Jenner γίνεται viral και trend. Από το contouring και τις περούκες μέχρι το παστέλ χρώμα στα μαλλιά και το μανικιούρ τους. Είναι εκείνες που μας σύστησαν το microblading φρυδιών και επανέφεραν στο προσκήνιο τα πολύ μακριά νύχια.

Ακόμη και η Kendall Jenner που είναι η πιο σεμνή και διακριτική από τις αδερφές έχει εκατομμύρια followers και κάθε της κίνηση συζητιέται πολύ. Η αλήθεια είναι πως δεν προκαλεί ιδιαίτερα με τις εμφανίσεις της και δεν ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό

στο Instagram. Παρ’ όλα αυτά κάθε φορά που επιλέγει ένα συγκεκριμένο make up ή nail look γίνεται αμέσως trend.

Αυτή τη φορά επέλεξε ένα look στα νύχια της χαριτωμένο, ασπρόμαυρο και γλυκό. Πρόκειται για το cow print που αποκάλυψε μέσα στο weekend. Τα νύχια της ήταν τετράγωνα και chic και το nail art ταίριαζε τέλεια στο σχήμα αλλά και το μήκος τους. Η Jenner έχει δηλώσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της ότι έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο σχέδιο.

Και δεν είναι η μόνη αφού πριν από ένα περίπου μήνα η Ariana Grande είχε ανεβάσει με τη σειρά της φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό όπου έδειχνε τα νύχια της που είχαν το ίδιο ακριβώς σχέδιο.

Οι celebrity nail artists μιλούν για το νέο trend της άνοιξης αφού τόσο οι διάσημες πελάτισσες τους όσο και οι κοινές θνητές το ζητούν όλο και περισσότερο. Ταιριάζουν σε όλα τα μήκη και σχήματα ενώ μπορεί να αποτυπωθεί σε μερικά μόνο νύχια. Καθώς επίσης μπορεί να γίνει ακόμη πιο εκκεντρικό αν χρησιμοποιηθούν διαφορετικά χρώματα και όχι με το κλασικό άσπρο-μαύρο.

Όπως και να ‘χει αν έχετε ραντεβού με τη μανικιουρίστ σας μέσα στην εβδομάδα και δεν έχετε αποφασίσει το look μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Kendall και της Ariana.

Διαβάστε ακόμη:

Πρέπει τελικά το κονσίλερ να έχει την ίδια απόχρωση με το φον ντε τεν;

H Kylie Jenner αποτύπωσε στα νύχια της το… Θεό που πιστεύει

Keywords
Τυχαία Θέματα