Το “μαγικό” μασάζ της Θεανώς Μπέλλα που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα

Η συνταγή για να απαλλαχθούμε οριστικά από την κυτταρίτιδα είναι πιο απλή από όσο νομίζουμε. Η επιλογή ενός προϊόντος που έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά, η σωστή εφαρμογή του, αλλά και κάποιες εξειδικευμένες θεραπείες (όλα αυτά μαζί με μια προσεγμένη, υγιεινή διατροφή), μπορούν να οδηγήσουν σε ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το σώμα μας πραγματικά μεταμορφώνεται!

Ποια όμως είναι η πιο αποτελεσματική εξειδικευμένη θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα που θα μας βοηθήσει να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά με ορατά αποτελέσματα;

Το αεριούχο μικρο-peeling μασάζ είναι μια λιπολυτική μέθοδος, η οποία απελευθερώνει ένα αδρανές αεριώδες συστατικό, το οποίο δυεισδύει στο δέρμα, επιδρώντας λιπολυτικά. Αυτή η δράση σε συνδυασμό με μασάζ και μικροpeeling πολλαπλασιάζει τη λιπόλυση! Το αποτέλεσμα; Οι δύσκολες περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί και η μέση απαλλάσονται πιο εύκολα και γρήγορα από την κυτταρίτιδα και τις κατακρατήσεις, ενώ παράλληλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται έχουν και συσφικτική δράση.

Η λοσιόν με οξέα φρούτων που χρησιμοποιείται, συνδυάζεται με θαλάσσια άλατα σε μορφή μικρο-κόκκων και αιθέρια έλαια με αντικυτταρική δράση. O συνδυασμός αυτών των υλικών με τη σωστή σειρά κατά τη διάρκεια του λεμφικού μασάζ γίνεται το καλύτερο όπλο κατά της κυτταρίτιδας. Μετά από μια σειρά τέτοιων θεραπειών το δέρμα γίνεται πιο σφικτό, απομακρύνονται οι κατακρατήσεις και η υφή του είναι πλέον λεία, χωρίς την ενοχλητική “υφή πορτοκαλιού”.

Η Θεανώ Μπέλλα είναι η αισθητικός που εμπιστεύονται πολλές γνωστές Ελληνίδες για το πρόσωπο και το σώμα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα