Το floral λάδι σώματος που λατρεύουν οι Γαλλίδες, έγινε άρωμα!

Δύο χρόνια αφού υποκλιθήκαμε στη μαγεία του, το Huile Prodigieuse Florale της Nuxe – best selling στα φαρμακεία της Γαλλίας και σταθερά αγαπημένο του παγκόσμιου beauty community- επιστρέφει με δύο νέες τελετουργίες που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις.

Πρώτο βήμα, αυτή η χαρούμενη νότα αισιοδοξίας που χρειάζεσαι για να ξυπνήσει και να

σου ανεβάσει τη διάθεση: το νέο αφρόλουτρο Prodigieux Floral Scented Shower Gel, που με την πλούσια υφή και τον λεπτό αφρό του καθαρίζει απαλά το σώμα και το τυλίγει με μια αισθησιακή αρωματική αύρα. Η καθαριστική φυσική σύνθεσή του με Καρύδα και Σιτάρι είναι εμπλουτισμένη με λάδι γλυκού Αμυγδάλου και φυτική Γλυκερίνη ώστε να αφήνει το δέρμα καθαρό και υπέροχα απαλό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NUXE UK (@nuxe_uk)

Επόμενη κίνηση, το μεταξένιο, ξηρό λάδι Huile Prodigieuse Florale, αυτό το εμβληματικό κοκτέιλ 7 ελαίων από 100% φυσικά ενυδατικά συστατικά, που επανορθώνει και ομορφαίνει το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά σε μόλις ένα βήμα. Απορροφάται αμέσως, προσφέρει βαθιά φροντίδα και αφήνει μια αστραφτερή λάμψη μαζί με την υπέροχη floral ευωδιά του στο δέρμα.

Τέλος, το άρωμά σου: Η εθιστική υφή του Huile Prodigieuse Florale αιχμαλωτίζεται τώρα σε ένα σκανδαλιάρικο άρωμα, που σε καλεί σε ένα μικρό ροζ συννεφάκι αισιοδοξίας, αφήνοντας πίσω το στρες και τις έγνοιες της καθημερινότητας! Το νέο Prodigieux Floral le parfum της Nuxe ανοίγει με ένα κοκτέιλ από γκρέιπφρουτ, λεμόνι και περγαμόντο Καλαβρίας, στην καρδιά συναντάμε ένα μπουκέτο από ανθισμένη μανόλια και άνθη πορτοκαλιάς ενώ στη βάση, το πλούσιο white musk χαρίζει βάθος και αισθησιασμό. Το χρώμα του μπουκαλιού αλλάζει από ροζ παστέλ σε ροζ καραμέλας, αυξάνοντας την έντασή του, όπως αυξάνεται η ευχαρίστηση μας, και φέρνει τη λάμψη στο πρόσωπό μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NUXE UK (@nuxe_uk)

Αναμφίβολα μια από τις πιο feel good ιεροτελεστίες φροντίδας και ένα από τα πιο όμορφα αρώματα που μπορείς να χαρίσεις στον εαυτό σου!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Η Gigi Hadid μας δείχνει τον πιο τέλειο τρόπο να φορέσουμε την πορτοκαλί σκιά!

Step-by-step: Πώς θα λάμψεις σαν Ιταλίδα star των 60s!

Η Cate Blanchett αποκαλύπτει το καλύτερο beauty tip που έχει μάθει ως τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα