Το εκπληκτικό καθημερινό στιλ της Gigi Hadid: Δες τις τελευταίες 5 εμφανίσεις της

Το στιλ της Gigi Hadid είναι ένα από αυτά που ξεχωρίσαμε τη φετινή σεζόν. Είναι τόσο φρέσκο και μέσα στη φιλοσοφία και μόδα τους 2017 που πραγματικά δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε. Σήμερα, έχω ξεχωρίσει 5 looks της Gigi που είναι casual και καθημερινά αλλά τόσο μα τόσο εντυπωσιακά!

#Όλες έχουμε ένα λευκό παντελόνι (αν δεν έχεις ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις) και όλες έχουμε ένα απλό λευκό μπλουζάκι. Η Gigi συνδυάζει τα δικά της με nude γόβες, εντυπωσιακά αξεσουάρ (κοσμήματα και ζώνη) και χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι απλά…υπέροχο!

#Μπορεί να

μην το έχεις συνηδειτοποιήσει ακόμα αλλά ο συνδυασμός κόκκινου με denim είναι ο πιο hot του καλοκαιριού. Η Bella Hadid, η Kendall Jenner αλλά και η Gigi επιλέγουν αυτόν τον συνδυασμό συχνά στην καθημερινότητά τους.

#Η ταινία Star Wars έχει εμπνεύσει πολλούς σχεδιαστές μόδας για να δημιουργήσουν ρούχα ή ακόμα και παπούτσια με έμπνευση από την ταινία. Η Φαίη μας είχε επιλέξει πριν λίγες μέρες πεδιλάκια Star Wars (δες εδώ) και η Gigi από τη μεριά της επιλέγει t-shirt.

#Τα λευκά μποτίνια είναι τα αγαπημένα «καλοκαιρινά» παπούτσια πολλών celebrities και αποτελούν αδυναμία και της igi Hadid.

#Oι φόρμες που φοριούνται ασορτί πάνω και κάτω είναι μεγάλη τάση και Gigi εκτοξεύει αυτό το στιλ συνδυάζοντ΄΄ας το με μια ακόμα hot τάση: το dirty μοβ κραγιόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα