Το δημόσιο ξέσπασμα της Αποστολίας Ζώη λίγο πριν την έλευση της νέας χρονιάς! – “Άι σιχτίρ 2018…”

Λίγο πριν να αλλάξει ο χρόνος, όλοι λίγο πολύ κάνουν, ο καθένας με τον τρόπο του, τον απολογισμό του για τη χρονιά που φεύγει, ενώ παράλληλα προβάλλουν τις προσδοκίες τους στη νέα χρονιά που έρχεται.

Η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη με ένα σύντομο μήνυμα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε πόσο δύσκολη χρονιά ήταν για εκείνη το 2018 και αυτός είναι ο λόγος που περιμένει ανυπόμονα το 2019. Τον περασμένο Ιανουάριο η Αποστολία Ζώη έχασε

τον πατέρα της. Η ίδια είχε εξομολογηθεί μέσα στη χρονιά πως ο καρκίνος ήταν κάτι που τη διέλυσε την τελευταία τετραετία και πως η ίδια αισθανόταν υπαίτια που δεν μπορούσε να σώσει τους γονείς της.

Αποχαιρετώντας λοιπόν το 2018 έγραψε: «Αι σιχτίρ 2018… Μετράω τα δευτερόλεπτα να φύγεις και να μην ξανάρθεις. Με στεναχώρησες, με κλόνισες, μου στέρησες τον πατέρα μου,με αποδιοργάνωσες, με έκλεισες στο σπίτι μου. Δε λέω, όλα μαθήματα είναι και σε πάνε παρακάτω αλλά ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ !! Υ.Γ. Βρήκα που αφιερώνω το «Μου ‘χεις καταστρέψει τη ζωή»!! Με αγάπη στο 2018!! #ΟΥΦ #ΤαΕιπαΚαιΗσυχασα#ΖητωΟιΝεεςΑρχες #Επιτελους2019 #ΚαληΧρονια».

Δείτε την ανάρτησή της εδώ:


View this post on Instagram

Αι σιχτίρ 2018..Μετράω τα δευτερόλεπτα να φύγεις και να μην ξανάρθεις.Με στεναχώρησες,με κλονισες,μου στέρησες τον πατέρα μου,με αποδιοργάνωσες,με έκλεισες στο σπίτι μου.Δε λέω ,όλα μαθήματα ειναι και σε πάνε παρακάτω αλλά ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ !! Υ.Γ. Βρηκα που αφιερώνω το “Μου’χεις καταστρέψει τη ζωη”!! Με αγάπη στο 2018!! __________________________________________________ #ΟΥΦ #ΤαΕιπαΚαιΗσυχασα #ΖητωΟιΝεεςΑρχες #Επιτελους2019 #ΚαληΧρονια

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on Dec 31, 2018 at 9:20am PST

Διαβάστε επίσης:

Οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα