Το χρωματιστό eye makeup της Kaia Gerber πάει κόντρα στο γκρίζο του Χειμώνα

Τις παστέλ αποχρώσεις τις έχουμε συνδέσει με την άνοιξη και τις έντονες με το καλοκαίρι. Οι ειδικοί όμως επιμένουν πως πρέπει να ξεχάσουμε ότι ξέραμε μιας και κάτι τέτοιο δεν ισχύει πλέον. Οι τάσεις κάθε σεζόν είναι και μια μικρή ή μεγαλύτερη έκπληξη τα τελευταία χρόνια και η αλήθεια είναι πως το λατρεύουμε αυτό. Εκτός από τους make up artists και οι celebrities λειτουργούν χωρίς κανόνες όσο αφορά το μακιγιάζ δίνοντας και σ’ εμάς την ευκαιρία να ακολουθούμε το παράδειγμα τους.

Τα μοντέλα, από την άλλη είναι

πλέον it girls και κάθε τους εμφάνιση μας εμπνέει. Ακόμη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το eye makeup της Gigi Hadid. Εκείνο με την πράσινη και χρυσή σκιά που δημιούργησε ο celebrity make up artist Patrick Ta. Και τώρα έρχεται η εξίσου αγαπημένη μας Kaia Gerber με ένα ακόμη μακιγιάζ στα μάτια που μας έχει ξετρελάνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAM VISSER (@samvissermakeup) στις 21 Νοέ, 2019 στις 11:01 πμ PST

Η Kaia την περασμένη Παρασκευή εμφανίστηκε με μια παστέλ σκιά στην απόχρωση της λεβάντας που είναι ότι ωραιότερο για το χειμώνα αφού πάει κόντρα στο γκρίζο του καιρού. Υπεύθυνος για το look είναι ο make up artist Sam Visser που άπλωσε σε όλο το πάνω βλέφαρο μια απαλή μοβ σκιά χαρίζοντας στην Kaia ένα ρομαντικό και σοφιστικέ βλέμμα. Ταυτόχρονα τόνισε τα φρύδια του μοντέλου δημιουργώντας μια απίθανη αντίθεση. Προκειμένου να χαρίσει ακόμη μεγαλύτερη ένταση άπλωσε δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα τόσο στο πάνω όσο και το κάτω βλέφαρο.

Συνδύασε την παστέλ σκιά με ροδακινί απόχρωση σε ζυγωματικά και χείλη τα οποία απέκτησαν έξτρα λάμψη χάρη στο ενυδατικό προϊόν που χρησιμοποίησε. Τέλος, φώτισε την επιδερμίδα με highlighter που εφάρμοσε ψηλά στα ζυγωματικά.

Οι παστέλ αποχρώσεις σας μάτια ταιριάζουν τέλεια σε γυναίκες με καστανά μάτια και σκούρα μαλλιά. Όπως επίσης και ο mint τόνος και ο γαλάζιος.

Μην το σκέφτεστε λοιπόν. Σήμερα κιόλας απλώστε μια παστέλ απόχρωση στα μάτια σας και φωτίστε τόσο το βλέμμα όσο και ολόκηρο το πρόσωπο.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα πολύ σκούρα μοβ κραγιόν που θα σας χαρίσουν το τελευταίο lip look της Beyonce

Τα αγαπημένα σας it girls θα σας πείσουν να μαζεύετε πιο συχνά τα μαλλιά σας

Keywords
Τυχαία Θέματα