Τηλεοπτικό “μπέρδεμα”: Το Epsilon TV ανακοίνωσε την συνεργασία του με Νάργες και Γαστεράτου, όμως εκείνες συζητούν με άλλα κανάλια!

Σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς στήνεται το πρόγραμμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ έχουν ήδη “κλειδώσει” κάποια από τα ονόματα που θα αναλάβουν δικές τους εκπομπές.

Το Epsilon Tv θα επενδύσει και το καλοκαίρι σε ζωντανές εκπομπές. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Τζώνη Καλημέρης συναντήθηκαν με δημοσιογράφους από όλα τα Μέσα για να τους παρουσιάσουν τα νέα projects του σταθμού.

Η

Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ανακοίνωσε πως η Λάουρα Νάργες και η Μαντώ Γαστεράτου θα παρουσιάσουν τη νέα καλοκαιρινή εκπομπή του Epsilon Tv, Splash. Παρόλα αυτά, όπως έγινε γνωστό σήμερα στο Πρω1νό, οι παρουσιάστριες βρίσκονται σε άλλα κανάλια.

«Για τη Λάουρα ξέρω ότι την Παρασκευή πηγαίνει στον ΣΚΑΪ για να υπογράψει για παιχνίδι με τον Ορέστη Τσάνγκ», αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη, ενώ η υπόλοιπη παρέα τόνισε πως η Μαντώ Γαστεράτου θα παρουσιάσει καλοκαιρινή εκπομπή στον Ant1!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Φαίη: Το περιστατικό με τις χελώνες και η αντίδραση των παιδιών της!

Keywords
Τυχαία Θέματα