Τι να φορέσω στην Ανάσταση; Οι συνδυασμοί που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου!

Η Ανάσταση πλησιάζει και το κλασικό ερώτημα που όλες μας έχουμε είναι τι θα φορέσουμε το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ. Αν ακόμα δεν έχεις βρει κάποιο look για εκείνη τη βραδιά παρακάτω θα δεις μερικές ιδέες που μπορούν να σε εμπνεύσουν. Φυσικά δεν πρόκειται να σου προτείνω υπεραπαγωγές, αλλά σύνολα που λίγο πολύ όλες μας έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

#1. Είμαι σίγουρη πως αυτή τη στιγμή έχεις στην ντουλάπα σου ένα λευκό πουκάμισο. Ακόμα και αν δεν έχεις ένα oversized σχέδιο μπορείς άνετα να βρεις

ένα στην ντουλάπα του συντρόφου σου ή του πατέρα σου. Συνδυασέ το με μια statement φούστα. Ψάξε για ένα κομμάτι που ήδη έχεις και δε φοράς εύκολα στην καθημερινότητά σου.

#2. Ένα total black look είναι σταθερή αξία σε όλες τις περιστάσεις που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Η Danielle Bernstein μας δίνει μια ωραία ιδέα και συγκεκριμένα συνδυάζει τη μαύρη καμπάνα της με μαύρο τοπ, δερμάτινη καπαρντίνα και μαύρο τσαντάκι.

#3. Ένα παστέλ κοστούμι είναι ό,τι πρέπει για τη βραδιά της Ανάστασης. Συνδύασέ το με ένα τσαντάκι σε μια άλλη παλ απόχρωση και έτοιμο το look της Ανάστασης.

#4. Καφέ και μαύρο είναι δύο χρώματα που πλέον μας αρέσει να βλέπουμε μαζί. Η Leonie Hanne μας προτείνει να φορέσουμε ένα καφέ φόρεμα και να το ταιριάξουμε με ένα oversized μαύρο παλτό. Ολοκλήρωσε το look με μαύρες γόβες και είσαι έτοιμη!

#5. Αυτή η εποχή είναι η αγαπημένη μας για να φοράμε όλες τις παστέλ δημιουργίες που έχουμε στην ντουλάπα μας. Η Elsa Hosk μας προτείνει να φορέσουμε το παστέλ φόρεμά μας με loafers για άνεση αλλά και στιλ.

#6. Το λευκό φόρεμα της Elsa Hosk είναι μια πολύ κομψή επιλογή για το βράδυ της Ανάστασης. Ταίριαξέ το με ένα μαύρο σακάκι ή παλτό για να μην κρυώσεις και μαύρες μπαλαρίνες ή loafers και είσαι έτοιμη!

#7. Η Camila Coelho μας δείχνει έναν πολύ κομψό συνδυασμό. Η γνωστή influencer ταιριάζει τη σατέν φούστα της με μαύρο ζιβάγκο και σακάκι και κερδίζει τις εντυπώσεις.

#8. Η Οlivia Palermo φοράει total white look και μας εμπνέει να κάνουμε το ίδιο!

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα