Τι φόρεσαν οι celebrity καλεσμένες στον γάμο της Δούκισσας Νομικού; (φωτό)

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι γεμάτο με γάμους και βαφτίσια για την ελληνική showbiz και υποθέτω πως κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και σε εσάς. Το καλοκαίρι είναι μια εποχή με πολλά ευχάριστα events! Αν και εσύ έχεις προγραμματίσει για φέτος να πας καλεσμένη σε γάμο, δες παρακάτω μερικές ιδέες για το

τι να φορέσεις.

Οι παρακάτω κυρίες της ελληνικής showbiz ήταν καλεσμένες στον γάμο της Δούκισσας Νομικού και όλες τους επέλεξαν πολύ κομψά φορέματα ως καλεσμένες στον γάμο του καλοκαιριού! Δες τι φόρεσαν…

Xρυσάνθη Ντάφλα-Οι μεταλλιζέ αποχρώσεις είναι must χειμώνα καλοκαίρι. Φέτος τα φορέματα με έναν ώμο είναι τάση όπως επίσης και τα εντυπωσιακά σκισίματα.


Αθηνά Οικονομάκου-Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε μάξι φόρεμα Κωνσταντίνος Μελής. Τα φλοράλ σχέδιά του σε συνδυασμό με την παλ απόχρωσή του καθιστούν αυτό το φόρεμα ιδανική επιλογή για καλοκαιρινούς γάμους.


Aμαλία Κωστοπούλου-Η όμορφη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού επέλεξε μίνι φόρεμα με πολλά κρύσταλλα σε nude απόχρωση! Η λεπτομέρεια με τα κρύσταλλα στο μανίκι είναι που δίνουν ακόμα πιο glamorous look στην όλη εμφάνιση.


Ελίνα Καντζά-Η Ελίνα Καντζά προτίμησε το κλασικό μαύρο χρώμα, που πολλές γυναίκες επιλέγουν σε γάμους και επίσημα events γιατί δείχνει πάντα πολύ σικ. Η δαντέλα είναι ένα ακόμα υλικό που θα δεις πολύ έντονα αυτό το καλοκαίρι σε βραδινά φορέματα. Μάλιστα, μια νέα τάση στο casual dressing συνδυάζει μακό top με δαντελένια τιραντάκια και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Μαριέττα Χρουσαλά-Μπορεί από τη φωτογραφία να μην φαίνεται το σύνολο που επέλεξε η Μαριέττα αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι επέλεξε παλ απόχρωση και εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

The post Τι φόρεσαν οι celebrity καλεσμένες στον γάμο της Δούκισσας Νομικού; (φωτό) appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα