Θλίψη! Γνωστός ηθοποιός «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή!

Ξαφνικά από τη ζωή έφυγε σε ηλικία 63 ετών ο γνωστός ηθοποιός, γόνος ισχυρής οικογένειας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το βράδυ της Τρίτης και ενώ βρισκόταν σε στούντιο γιόγκα, υπέστη καρδιακή προσβολή. Η νεκροψία-νεκροτομή θα αναδείξει τα σαφή αίτια του θανάτου. Ωστόσο, όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία, ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή από φυσικά αίτια.

Ο εκλιπών μόλις στα 14 του χρόνια, είχε εθιστεί σε σκληρά ναρκωτικά και έδινε την δική του, χρόνια μάχη για πλήρη αποτοξίνωση.

Την είδηση του θανάτου, του ανιψιού του αδικοχαμένου Προέδρου των ΗΠΑ

John F. Kennedy, Christopher Lawford, μετέφερε αρχικά η Dailymail, και επιβεβαιώθηκε από συγγενείς του ηθοποιού μέσω του Twitter.

Ο Christopher Lawford ήταν γιος της Patricia Kennedy και του χολιγουντιανού ηθοποιού και μέλος του θρυλικού Rat Pack με τον Frank Sinatra, Peter Lawford.

Ο αποθανών εμφανίστηκε σε πολλές σειρές και ταινίες, με τις διασημότερες να είναι: General Hospital, Terminator 3, All My Children, Fraiser. Είχε παντρευτεί τρεις φορές ενώ απέκτησε τρία παιδιά μόνο από τον πρώτο του γάμο.

Δείτε ακόμη: Πηνελόπη Αναστασοπούλου: ΔΕΙΤΕ την μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα