Θλίψη! «Έφυγε» από τη ζωή γνωστή τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της πρόβας

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε ο θάνατος της γνωστής τραγουδίστριας. Όπως έγινε γνωστό, το περασμένο Σάββατο 4/8, η ίδια λιποθύμησε κατά την διάρκεια της πρόβας της και ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τη γειτονιά των αγγέλων. Ο λόγος για την Κύπρια τραγουδίστρια, Γιάννα Παναγίδου, η οποία συνεργάστηκε με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες.

Ο θάνατος της βύθισε στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού, ο οποίος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το τραγικό γεγονός.

Ο γνωστός ηθοποιός Δώρος Κυριακίδης, ο οποίος συνεργαζόταν επί

σειρά ετών μαζί της, φανερά συγκλονισμένος αποχαιρέτησε την καλή του φίλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ… ΓΙΑΝΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΔΙ… ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ.ΧΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΟΝΑΤΗ ΣΤΗΝ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ… ΟΜΟΡΦΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΝΑΛΕ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΗΝΗ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΟΥ. ΥΠΟΣΧΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΚΑΛΟ ΤΑΞΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ.ΔΩΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ».

Δείτε ακόμη: Baby Boom! Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί

Keywords
Τυχαία Θέματα