Θέλετε να κάνετε το σαλόνι σας να δείχνει super πολυτελές; Να πώς θα το πετύχετε!

Ένα σπίτι μπορεί να φαίνεται πολυτελές και ακριβό χωρίς απαραίτητα να είναι. Υπάρχουν αμέτρητα κόλπα και tips που μπορείτε να κάνετε για να μεταμορφωθεί ο χώρος σας και ολόκληρη η ζωή σας.

Οι ειδικοί σε θέματα διαλογισμού και επίτευξης στόχων (στην Ινδία τους αποκαλούν «γκουρού») λένε πως αν διαμορφώσετε το χώρο σας με βάση το πώς θα θέλατε να είναι τότε ο χώρος σας σύντομα θα είναι στην πραγματικότητα όπως ακριβώς τον ειχατε ονειρευτεί.

Αυτό σημαίνει

πως δίνοντας στο χώρο σας μια νότα πολυτέλειας είναι πολύ πιο εύκολο να νιώσετε ότι είστε σε καλύτερη οικονομική κατάσταση από ότι είστε στην πραγματικότητα. Και από τη στιγμή που θα το νιώσετε, αυτό θα γίνει η πραγματική σας ζωή.

Το πιο Στιλάτο Σαλόνι Μπορείτε να το Αποκτήσετε Εύκολα και Οικονομικά!

Σήμερα σας έχουμε μοναδικά tips για να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας και να του δώσετε πολυτελή χαρακτήρα. Με αυτά τα tips ο χώρος σας θα δείχνει πιο ακριβός, διαχρονικός και πλούσιος.

Απλοποιήστε το στιλ του σπιτιού σας Ένα ακατάστατο, υπερδιακοσμημένο σαλόνι μπορεί να δείξει ανοργάνωτο και υπερβολικό. Προτιμήστε να δώσετε σικ και σοφιστικέ χαρακτήρα στο χώρο σας διακοσμώντας πιο απλά και κρατώντας μόνο πράγματα που έχουν συναισθηματική αξία για εσάς.

Προσοχή Αν νιώθετε πως καθετί που έχετε στον χώρο σας έχει συναισθηματική αξία για εσάς τότε αυτό σημαίνει πως έχετε κάποιον ψυχαναγκασμό μέσα σας και δυσκολεύεστε να αποχωρίζεστε αντικείμενα. Δεν χρειάζεται να τα πετάξετε. Απλά μαζέψτε τα και βάλτε τα σε μια κούτα στην αποθήκη ή στο πατάρι. Πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας να το κάνει για να αλλάξει η ζωή σας και το σπίτι σας.

Καναπές: 5 Διαφορετικοί Τρόποι να τον Διακοσμήσετε (VIDEO)

Επιλέξτε μίνιμαλ και «καθαρή» διακόσμηση χωρίς υπερβολές. Φροντίστε όλοι οι χώροι να είναι καθαροί, τα έπιπλα διακοσμημένα λιτά και με αντικείμενα που έχουν «κάτι να πουν» και η διακόσμηση λιτή και σικ ταυτόχρονα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

The post Θέλετε να κάνετε το σαλόνι σας να δείχνει super πολυτελές; Να πώς θα το πετύχετε! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα