Θέλεις να αποκτήσεις ένα πιο ρομαντικό στιλ; Mια πασίγνωστη influencer μας δείχνει τον τρόπο

Η Julia Berolzheimer είναι αδιαμφισβήτητα η πιο ρομαντική influencer παγκοσμίως και αυτό μπορείς εύκολα να το καταλάβεις και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει με τα everyday look της. Η γνωστή fashionista αγαπάει τα πιο ρομαντικά φλοράλ looks ακόμα και τους πιο κρύους μήνες του έτους και μας δείχνει πώς μπορούμε να αποκτήσουμε κι εμείς ένα πιο ρομαντικό- vintage style.

Floral
φορέματα

Τα μακρυμάνικα φλοράλ φορέματα είναι ούτως ή άλλως τάση και θα τα φορέσουμε πολύ όλη τη σεζόν. Η Julia μας προτείνει να τολμήσουμε και bold τόνους συνδυάζοντας τα φορέματά μας με loafers, slippers ή mules.

Floral φορέματα + πουλοβεράκια

Για τις πιο κρύες μέρες πρόσθεσε πάνω από το φόρεμά σου ένα πουλοβεράκι σε παλ απόχρωση και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για ένα κομψό και ρομαντικό look.

Floral πάνω σε floral

Μπορεί να σε φοβίζει αυτός ο συνδυασμός αλλά είναι τάση και πραγματικά αξίζει να τη δοκιμάσεις. Η Julia φοράει floral φόρεμα σε παλ τόνο που ταιριάζει με ροζ floral blazer με ζώνη δημιουργώντας ένα ρομαντικό και πολύ κομψό look.

Παλ αποχρώσεις

Μην διστάσεις να συνδυάσεις παλ τόνους μεταξύ τους για να δημιουργήσεις ρομαντικά looks με μια vintage αίσθηση. Η Julia ταιριάζει το floral φορεματάκι της που είναι σε παλ θαλασσί απόχρωση με ένα παλ θαλασσί πουλοβεράκι και ακολουθεί το ίδιο στιλ ντυσίματος και για την κορούλα της.

Floral details + denim

Ένα πουλόβερ με oversized μανίκια και floral λεπτοέρειες είναι ό,τι πρέπει για τις καθημερινές εμφανίσεις σου. Συνδύασέ το με ένα mom jeans, όπως κάνει και η γνωστή fashionista και είσαι έτοιμη για υπέροχα casual looks.

Διαβάστε περισσότερα:

Steal the Look: Σήμερα αντιγράφουμε το look της Olivia Palermo με χαμηλό budget!

Η JLo φοράει την απόχρωση που όλες θέλουμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας

Keywords
Τυχαία Θέματα