Θέλεις bikini body; 7 top tips για να το αποκτήσεις!

1. Θέσε στόχους.
Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα στην αρχή του προγράμματός σου. Οι περισσότερες γυναίκες κάνουν το λάθος και θέτουν υψηλούς και συχνά ακατόρθωτους στόχους με αποτέλεσμα να απογοητεύονται και να τα παρατάνε εύκολα. Θέτε μικρούς στόχους κάθε φορά και προχώρα έτσι.

2. Άλλαξε τη διατροφή σου.
Σταμάτα τις δίαιτες-εξπρές και συμβουλεύσου έναν διατροφολόγο.

3. Μείωσε την κατανάλωση ζάχαρης.
Ακόμα ένα σημαντικό σημείο στο οποίο δεν δίνεις την πρέπουσα σημασία. Ακόμα και αν χτυπιέσαι στο γυμναστήριο, αν δεν μειώσεις τη ζάχαρη που παίρνεις δεν θα επιτύχεις τίποτα.

4. Αγόρασε το ιδανικό μπικίνι.
Όχι αυτό που είναι της μόδας απαραίτητα ή το ίδιο με την κολλητή σου φίλη. Πάρε αυτό που θα αναδείξει τις αναλογίες σου και θα κάνει το στόχο σου εφικτό.

5. Ζυγίσου.
Το να παρακολουθείς την εξέλιξη της προσπάθειάς σου σίγουρα θα σε βοηθήσει πολύ. Έχε μια καλή και αξιόπιστη ζυγαριά και τσέκαρε σε αυτή το βάρος σου κάθε βδομάδα.

6. Κράτα ημερολόγιο.
Γράφοντας το τι τρως, και όχι μόνο το πόσες θερμίδες παίρνεις, θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις το διατροφικό σου πρόγραμμα.

7. Μην περιμένεις να αποκτήσεις σώμα μοντέλου.
Σίγουρα θα ήθελες να μοιάσεις με μοντέλο αλλά ο στόχος σου πρέπει να είναι να γίνεις όσο το δυνατόν πιο καλλίγραμμη και υγιής μπορείς σύμφωνα με τα δικά σου δεδομένα!

Διάβασε ακόμα ποια είναι τα 7 φρουτένια και θρεπτικά σνακ κάτω από 100 θερμίδες!

The post Θέλεις bikini body; 7 top tips για να το αποκτήσεις! appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα