Θάνος Πετρέλης: Δεν φαντάζεστε τι δουλειά έκανε πριν ασχοληθεί με το τραγούδι!

Στην κάμερα του Πρω1νού παραχώρησε συνέντευξη ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την απουσία του στο εξωτερικό και τις επαγγελματικές δραστηριότητες στην Αμερική, ενώ αναφέρθηκε στα πρώτα του βήματα μέσα από το μουσικό reality του Αντ1 «Fame Story». Μάλιστα, είπε για τον μουσικοσυνθέτη κουμπάρο του Φοίβο, με τον οποίο δεν συνεργάζονται πλέον. Ενώ αποκάλυψε και το επάγγελμα που έκανε πριν ασχοληθεί με τη μουσική.

«Θα ξεκινούσα πάλι όπως ξεκίνησα και θα έκανα ακριβώς τα ίδια βήματα. Θα ήμουν

αχάριστος αν έλεγα ότι θα αλλάξω κάτι. Θα έλεγα σε ένα παιδί να πάρει μέρος σε ένα παιχνίδι μουσικής, απλά να μην είναι σίγουρος ότι θα του εξασφαλίσει την επιτυχία. Μετά το reality ούρλιαζε ο κόσμος, περίμενε στην ουρά για ένα αυτόγραφο, μέχρι που λιποθυμούσαν. Ήταν πράγματα που σίγουρα δε συμβαίνουν σήμερα» είπε για το ξεκίνημα του στη μουσική βιομηχανία.

Μάλιστα, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον κουμπάρο του Φοίβο λέγοντας: «Δε συνεργαζόμαστε πια με τον Φοίβο, αλλά δε λέει τίποτα. Είμαστε και φίλοι και κουμπάροι με τον Φοίβο. Δεν σημαίνει ότι πρέπει με κάποιον που είμαστε συγγενείς ή κουμπάροι να συνεργαζόμαστε κιόλας. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Φοίβο, ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει μια επόμενη συνεργασία. Δεν υπήρχε καμία κόντρα»

Όσο για το τι επάγγελμα έκανε πριν ασχοληθεί με το τραγούδι είπε: «Πριν ασχοληθώ με το τραγούδι, δούλευα οικοδομή με τον πατέρα μου. Είμαστε πάνω από 20 χρόνια μαζί με τη γυναίκα μου. Δούλευα οικοδομή όταν γνωριστήκαμε και ήταν πάντα στο πλευρό μου»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Η υπέροχη ολόσωμη φόρμα της Αθηνάς Οικονομάκου και πώς θα υιοθετήσεις και εσύ το look της

Keywords
Τυχαία Θέματα