Τα προϊόντα που αγαπάμε αυτή την εβδομάδα

Για ακόμα μια φορά το γραφείο της ομορφιάς στο faysbook.gr γέμισε μυρωδιές και αρώματα! Όλα τα νέα προϊόντα έφτασαν στα χέρια μας και εννοείται τα δοκιμάσαμε όλα! Από αυτά διαλέξαμε και πάλι εκείνα που απλά μας ξετρέλαναν και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω μαζί με εξηγήσεις! Let’s go!

Μαύρο (ναι μαύρο) σαπούνι καθαρισμού για το πρόσωπο, Natura Siberica, Northern Soap For Deep Facial Cleansing. Καθαρίζει πιο
βαθιά και πιο αποτελεσματικά από κάθε άλλο και είναι μαύρο… #love!Το πιο φρέσκο άρωμα με άνθη ελιάς, Korres, Pure Greek Olive Olive Blossom. Μυρίζει καθαριότητα, άνοιξη και δροσιά! Είναι το τέλειο για τις ζεστές μέρες και έχει και δικό του body lotion!Μάσκα για λάμψη και θρέψη με χρυσό, Too Cool For School, Pumpkin 24k Gold Mask. Περιέχει λευκό και κίτρινο χρυσό για άμεση επαναφορά της λάμψης στην επιδερμίδα και είναι ό, τι πιο διασκεδαστικό έχεις βάλει ποτέ!Αντηλιακό με SPF 50, Nuxe Sun Crème Fondante Visage SPF 50. Είναι σούπερ ελαφριά, εννοείται απίστευτα προστατευτική και γίνεται η τέλεια βάση για το μακιγιάζ. Το απόλυτο must για την άνοιξη!Παλέτα ρουζ για τα πιο ροδαλά μάγουλα, Maybelline New York, Master Blush Palette. Έχει τρείς αποχρώσεις ρουζ για να κάνεις τις μείξεις σου και ένα highlighter που απογειώνει κάθε look!Ονειρεμένη διπλή σκιά με blender σφουγγαράκι, Benefit, They’re Real! Duo Shadow Blender στην απόχρωση Beyond Nude. Είναι απίστευτη απόχρωση που εφαρμόζεται μοναδικά χάρη στο hi tech σφουγγαράκι!Το πιο τέλειο, nude κραγιόν, Estee Lauder Brinze Goddess Summer Lip Glow στην απόχρωση Sunlight Nude. Είναι το ιδανικό χρώμα για να συνοδεύσει την μαυρισμένη σου επιδερμίδα!Πούδρα για καλοκαιρινή λάμψη, Chanel, Les Beiges Poudre Belle Mine Ensoleillee. Έχει τόσο χρώμα όσο πρέπει και τόση λάμψη όση χρειάζεται το δέρμα μας αυτή την εποχή που είμαστε ακόμα άσπρες!

Διάβασε ακόμα:

Ένα ακόμα trend στο eyeliner εμφανίστηκε…

Το μυστικό για όμορφα μαλλιά βρίσκεται στο… ρύζι!

Έχουμε μια μάσκα μαλλιών για κάθε σου ανάγκη!

The post Τα προϊόντα που αγαπάμε αυτή την εβδομάδα appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα