Τα hair looks που επιβάλλεται να υιοθετήσετε το φετινό Καλοκαίρι

Το μήκος και η φυσική υφή των μαλλιών σας δεν έχει σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού που είναι, ευτυχώς, πολλές και υπέροχες. Τα αέρινα φορέματα, τα σανδάλια και τα χρωματιστά αξεσουάρ έχουν ήδη πάρει την πρώτη θέση στο look σας. Το μακιγιάζ είναι ανάλαφρο και το bronzer σας κοντεύει να τελειώσει. Οι ματ υφές έχουν μπει στην άκρη και τη θέση τους πήραν οι λαμπερές και έντονες.

Και τα μαλλιά; Δεν μπορείτε παρά να ακολουθήσετε τις τάσεις. Εκείνες που σας έχουν αποκαλύψει

από τα τέλη του χειμώνα και τις είδατε παράλληλα σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις των stars

Εμείς θα σας τις υπενθυμίσουμε κι εσείς θα τις αντιγράψετε φυσικά:

Curtain bangs: Τις είδαμε στη Sophie Turner και τις λατρέψαμε. Τολμήστε τις κι ας είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού.

90′ s Μακρύ Lob: Η Kim Kardashian έκοψε τα μαλλιά της πριν από μερικές μέρες και εμφανίστηκε με το εμβληματικό κούρεμα στο Λευκό Οίκο. Είναι cult και πολύ αγαπημένο.

Ψηλή αλογοουρά: Παραμένει το αγαπημένο και πιο πρακτικό χτένισμα του καλοκαιριού. Εμείς σας προτείνουμε τη half up εκδοχή της JLo.

Wet Hair Look: ΤΟ καλοκαιρινό χτένισμα. Δείχνει σαν να έχετε βγει μόλις από τη θάλασσα ή την πισίνα. Και όπως λένε και τα LA Girls “Wet hair don’t care”!

Ψηλός κότσος: Είναι κατάλληλος για κάθε περίσταση και ώρα της ημέρας. Αντιγράψτε το beauty icon Lupita Nyong’o.

Sleek και λαμπερά: Το ωραιότερο look για τις καλοκαιρινές βραδιές. Ολόισια μαλλιά με έξτρα λάμψη, σχεδόν glossy. Μπορείτε να τα μαζέψετε σε half up με χωρίστρα στη μέση χαρίζοντας μια chic πινελιά.

Διαβάστε ακόμη:

Mapping: Ο νέος τρόπος να απλώνετε το φον ντε τεν!

Εφίδρωση: Έτσι θα την αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα