Τα φορέματα που δεν θα βγάλουμε από πάνω μας όλο τον Χειμώνα

Φέτος τον χειμώνα δίνουμε λίγη σημασία παραπάνω στα φορέματα και τα επιλέγουμε πιο συχνά για τα καθημερινά μας looks. Ίσως φταίει λίγο και η διάθεσή μας αλλά και η καραντίνα μου μας δημιουργούν ένα συναίσθημα που μας ωθεί να προσέξουμε περισσότερο την εμφάνισή μας.

Ποια φορέματα θα φορέσουμε περισσότερο με το που μπει ο Δεκέμβρης; Δες παρακάτω τη λίστα με τα must have κομμάτια της σεζόν!

#1. Το πλεκτό φόρεμα γίνεται η απόλυτη τάση του χειμώνα και μας αρέσει να το συνδυάζουμε με combat boots αλλά

και πολύχρωμες τσάντες. Σε καταστήματα και online shops θα βρεις υπέροχα σχέδια, εξώπλατα πλεκτά, φορέματα με φουσκωτά μανίκια και ό,τι άλλο αγαπάς.

#2. Το μίνι πλεκτό φόρεμα θα ευχαριστηθείς να το φοράς με τις αγαπημένες σου μπότες. Επίλεξε σχέδια που φτάνουν μέχρι το γόνατο ή κομψές slouch boots που είναι huge τάση της μόδας.

#3. Τα φορέματα με micro floral σχέδια δίνουν μια vintage πινελιά στις εμφανίσεις μας και μας αρέσει να τα φοράμε με lοafers και καλτσάκια για ακόμα πιο ξεχωριστές εμφανίσεις.

#4. Tα φορέματα που είναι μάλλινα ή πλεκτά και έχουν ζιβάγκο είναι επίσης τάση που θέλουμε να δοκιμάσουμε το συντομότερο δυνατό. Θα τα φορέσεις με sneakers, με μποτάκια, με western boots αλλά και με over the knee μπότες.

#5. Όσον αφορά τις αποχρώσεις, τα γήινα χρώματα έχουν φέτος την τιμητική τους και είναι αυτά που προτιμάμε στα καθημερινά μας outfits. Το καφέ, το μπεζ, το εκρού, το μπορντό είναι αποχρώσεις που αξίζει να δοκιμάσεις.

#6. Tέλος, επιλέγουμε ακόμα και ριγέ μάλλινα φορέματα που τα συνδυάζουμε με δερμάτινα jackets με γούνα (όλα vegan) για ακόμα περισσότερο στιλ.

Διαβάστε ακόμα: Τα bold χρώματα του Χειμώνα: Δες ποια θα φορέσεις ξανά και ξανά

Τα 5 παλτό που θα θέλεις οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Fashion Alert: Η Φαίη φοράει το πιο hot καλσόν που υπάρχει αυτή τη στιγμή!

Keywords
Τυχαία Θέματα