Τα διεθνή μέσα αποθεώνουν το στιλ της Περιστέρας Μπαζιάνα!

Η Περιστέρα Μπαζιάνα και ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκαν στο Παρίσι ως προσκεκλημένοι του Μακρόν στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το Σάββατο το βράδυ, η Περιστέρα Μπαζιάνα και ο Αλέξης Τσίπρας

πήγαν στην εκδήλωση μαζί με πολλούς άλλους ηγέτες κρατών, όπως τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, τη Γερμανίδα Καγκελάριο, ‘Αγγελα Μέρκελ, τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον γγ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ.

Η Daily Mail έκανε ένα εκτενές δημοσίευμα σχολιάζοντας τις πρώτες κυρίες των αρχηγών των κρατών που έκλεψαν τις εντυπώσεις. Σύμφωνα με τη Daily Mail η Μελάνια Τραμπ έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση με κοστούμι σε μαύρο χρώμα, ενώ τα σχόλια και για την Περιστέρα Μπαζιάνα ήταν αποθεωτικά.

Το γνωστό βρετανικό site σχολίασε την εμφάνιση της Μπριζίτ Τρονιέ ώς πολύ κομψή και «τέλεια», πλήρως εναρμονισμένη με το look του άντρα της. Η Μπριζίτ επέλεξε μπλε ταγιέρ και ήταν όντως πολύ κομψή και εντυπωσιακή, όπως πάντα.

Η Πριγκίπισα Σαρλίν του Μονακό ήταν όπως πάντα εκθαμβωτική και συγκεκριμένα επέλεξε να φορέσει μαύρο μάξι φόρεμα και μαύρο σακάκι.

Όσον αφορά την εμφάνιση της Περιστέρας Μπαζιάνα η Daily Mail έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της:

“Η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ήταν σαγηνευτική επιλέγοντας ένα φόρεμα με βαθύ κόκκινο με πάνελ δαντέλα πάνω από το γόνατο“.

Την επόμενη μέρα η Μπριτζίτ Μακρόν παρέθεσε γεύμα στα Ανάκτορα των Βερσαλλιών την ώρα που οι Ηγέτες των κρατών γευμάτιζαν στο μέγαρο των Ηλυσίων. Και σε αυτήν της την εμφάνιση η Περιστέρα Μπαζιάνα ήταν άκρως γοητευτική και στιλάτη επιλέγοντας λευκό ταγέρ.

Η Πριγκίπισα Σαρλίν επέλεξε καρό παλτό και μαύρο παντελόνι, ενώ η Μπριζίτ Μακρόν φόρεσε χακί σακάκι και αμύρο παντελόνι.

Η Μελάνια Τραμπ έκλεψε για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις με γκρι φόρεμα και παλτό.

Διαβάστε ακόμα: Tι φοράνε οι πιο stylish γυναίκες στον κόσμο; Δες 10 street looks που θα σε εμπνεύσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα