Τα χειρότερα beauty looks που έχουμε δει στα Όσκαρ…ever.

Η βραδιά των Όσκαρ πλησιάζει και είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα! Συγχωρέστε μας για την έκφραση όμως αυτό περιμένουμε όλη την χρονιά. Είναι η βραδιά που οι σταρ φορούν τα καλύτερά τους, η βραδιά που 10μελείς ομάδες επιμελούνται τα beauty looks τους, η βραδιά που μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό λόγω θαυμασμού ή εξαιτίας

απορίας… Η βραδιά των Όσκαρ λοιπόν είναι πολύ σημαντική για εμάς και σκεφτήκαμε αυτή την φορά, να ξεκινήσουμε τον δρόμο για τα όσκαρ αλλιώς! Διαλέξαμε τα χειρότερα beauty looks που έχουμε δει στο κόκκινο χαλί για να γελάσουμε λίγο, να σχολιάσουμε και να θυμηθούμε πως και οι σταρ είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη, beauty λάθη.

Diane Keaton 1978
Είναι το απόλυτο είδωλο και την λατρεύω (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Θέλω να γίνω η Diane Keaton, θέλω το super chic ανδρόγυνο look της αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ αυτά τα μαλλιά. Ούτε σε εμένα, ούτε στην Diane, ούτε σε κανέναν. Ever.

Jane Fonda 1982
Τόσος όγκος στα μαλλιά δεν μας αξίζει. Δεν αξίζει σε κανέναν. Θα πεις «είναι 80᾽s» και θα σου απαντήσω «Είναι τεράστια!». Κακό look.

Cher 1986
Δεν θα σταματήσει ποτέ να μπαίνει στην λίστα με τα πιο περίεργα και σε αυτή την περίπτωση, τα πιο άσχημα, looks που έχουν περπατήσει το κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Οι κοιλιακοί της ωστόσο… to die for!

Helena Bonham Carter 1987
Δεν μας εντυπωσιάζει ποτέ ιδιαίτερα στο κόκκινο χαλί και σίγουρα δεν μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό από θαυμασμό. Εκείνη την χρονιά ήταν η χειρότερή της καθώς έμοιαζε βγαλμένη από μυθιστόρημα του Dickens, θα μπορούσε να είναι ορφανό στο Whitechapel tου Λονδίνου.

Sharon Stone 1994
Μία λέξη: ΚΗΔΕΙΑ. Θέλεις δύο λέξεις; Εύθυμη χήρα.

Sarah Jessica Parker 1995
Πριν βιαστείς να μου πεις για την μόδα της εποχής πρέπει να ξέρεις πως μισώ την Carrie βαθιά και το γεγονός πως η Sarah Jessica πήγε στα Όσκαρ με το μακιγιάζ και τα μαλλιά της σειράς δεν με βοηθάει. Ούτε βοηθά τα νεύρα μου. Boo!

Kate Hudson 2001
Μία ακόμη αγαπημένη μου που βρέθηκε σε αυτή τη λίστα… τα μαλλιά (να μην μιλήσω για το ρούχο), το μακιγιάζ, η απορία: Γιατί Kate κούκλα μου;

Marcia Gay Harden 2004
Το δέρμα της λάμπει γιατί είναι έγκυος και δεν θα τολμούσαμε να σχολιάσουμε ούτε το παραμικρό πάνω της αν δεν είχε φορέσει ένα κράνος στο κεφάλι της #sorrynotsorry

Jessica Biel 2007
Και για αυτό το look έχουμε μόλις 2 λέξεις να πούμε: Νύφη του Frankenstein. Εντάξει, τρείς λέξεις.

Viola Davis 2014
Viola σ᾽αγαπώ αληθινά αλλά κάτι δεν πήγε καλά στο μακιγιάζ. Μήπως δεν είχε φως; Μήπως είχε πιει ο makeup artist; Μήπως δεν είχες καθρέφτη; Δεν εξηγείται το ότι το πρόσωπό σου είναι πορτοκαλί Viola μου. Δεν εξηγείται.

Διάβασε ακόμα:

VIDEO: Μίκρυνε τους πόρους σου ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!

Αυτή την άνοιξη άσε το μαύρο μολύβι και βάλε μπλε!

Η Kylie Jenner λανσάρει ΚΑΙ highlighters!

The post Τα χειρότερα beauty looks που έχουμε δει στα Όσκαρ…ever. appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα