Τα αντηλιακά της Άνοιξης: Πώς θα προστατέψεις αποτελεσματικά την επιδερμίδα σου από τον ήλιο!

Ξεκινάμε βέβαια από κάτι που θεωρείται δεδομένο. Bάζουμε αντηλιακό όλες τις ημέρες του χρόνου. Ωστόσο, τώρα που ο ήλιος είναι ακόμα πιο δυνατός και η έκθεση μας μεγαλύτερη σε αυτόν, η προστασία πρέπει να είναι πολύ πιο δυναμική και να μην παραλείπουμε ποτέ.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να εξοπλίσουμε το νεσεσέρ μας με τα καλύτερα αντηλιακά που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, με ανανεωμένες και πρωτοποριακές συνθέσεις αλλά και ανάλαφρες υφές που θα κάνουν την εφαρμογή τους απολαυστικότατή.

Η beauty editor @vasilikos

προτείνει τα παρακάτω:

Το Urban Environment Age Defense της Shiseido περιλαμβάνει την πρωτοποριακή τεχνολογία Sun Dual CareTM , που τώρα αποκαλύπτεται για πρώτη φορά σε αντηλιακό προϊόν, για καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη.

Μια πρωτοποριακή καινοτομία που προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UV, ενώ μετατρέπει μέρος της ακτινοβολίας του ήλιου σε ευεργετικό φως.

Ένα πρωτοποριακό προϊόν περιποίησης προσώπου, μια ασπίδα προστασίας που αξιοποιεί την δύναμη του κύριου εχθρού της, του ήλιου, μετατρέποντάς τον σε σύμμαχο για ένα όμορφο δέρμα.

Ένα προϊόν καθημερινής φροντίδας με υαλουρονικό οξύ και περισσότερα από 50% συστατικά περιποίησης της επιδερμίδας, που ενσωματώνει την καλύτερη προστατευτική τεχνολογία της Shiseido.

To Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου + Ματιών SPF50 από Κorres χαρίζει ενυδάτωση και προστασία κατά των ατμοσφαιρικών ρύπων, από τη φωτογήρανση ενώ είναι ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Είναι μία αντηλιακή κρέμα-gel προσώπου και ματιών που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα
μάτια. Ενισχυμένη με γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, μία δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσής του
φασκόμηλου, και πανθενόλη για υγιή όψη.

Η Nuxe μας συστήνει το αντηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα, ένα προϊόν περιποίησης που προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες του ήλιου, ενώ συμβάλλει στην πρόληψη της πρόωρης εμφάνισης φωτογήρανσης του δέρματος χάρη στα φυσικά αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα ρυζιού, δεντρολίβανου και βιταμίνης Ε.

Προσφέρει ενυδάτωση και προστασία από το αίσθημα καύσου, επιταχύνει το μαύρισμα και βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης κατά των μαύρων κηλίδων.

Το εθιστικό καλοκαιρινό άρωμά του αποτελείται από γλυκό πορτοκάλι, άνθη τιαρέ και βανίλια ενώ απλώνεται εύκολα, χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη.

Τα ANTHELIOS UVMUNE 400 Invisible Fluid SPF50+ και Hydrating Cream SPF50+ περιέχει ένα νέο, αποκλειστικό φίλτρο της L’Oréal: το Mexoryl 400.

Μετά από 10 χρόνια πρωτοποριακών ερευνών, είναι το μοναδικό φίλτρο UV που προστατεύει ενάντια ακόμα και στις πιο επιβλαβείς ακτίνες UV που είναι οι ultra μακρές UVA.

Το Mexoryl 400 παρέχει μέγιστη προστασία σε κάθε τύπο δέρματος και κάθε φωτότυπο, πάντα με την αόρατη, ανάλαφρη, ευχάριστη υφή που οι καταναλωτές σε όλον τον  κόσμο ξέρουν και περιμένουν από τη La Roche-Posay.

Κεντρική φωτογραφία: Unsplash 

Δες επίσης:

Τα Dos & Dont’s στην αντηλιακή προστασία -Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Αυτό το αντηλιακό ενεργοποιεί το μαύρισμα πριν φτάσεις στην παραλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα