Τα Messinian Spa και το Faysbook.gr σου κάνουν το ωραιότερο δώρο για τη γιορτή της μητέρας

Σε λίγες μέρες πλησιάζει μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του χρόνου: Η Γιορτή της Μητέρας.

Κάθε χρόνο έχω την ίδια απορία, τι δώρο να πάρω στη μητέρα μου και κάθε χρόνο προσπαθώ να βρω κάτι διαφορετικό που θα την κάνει ακόμα πιο χαρούμενη και πιο ευτυχισμένη.

Φέτος αποφάσισα να της προσφέρω ένα spa…αλλά στο σπίτι! Και το ίδιο θα κάνω και για 2 τυχερές αναγνώστριες του Faysbook.

Έφτιαξα λοιπόν, ένα καλάθι που περιλαμβάνει τα εξής:

Ορός προσώπου και λαιμού

Ο Biolifting ορός προσώπου και λαιμού είναι ιδανικός για εσένα που θέλεις να ενισχύσεις το δέρμα σου,

να βοηθήσεις στη μείωση των βαθιών ρυτίδων, και να ενυδάτωσεις και να βελτιώσεις της απαλότητα του δέρματος.

Χρήση: Απλώνεις τον ορό σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, κάνεις μασάζ με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί.

Ορός Ματιών

Ο ορός ματιών περιέχει εξαπεπτίδιο που ανατρέπει τα σημάδια της γήρανσης που προκαλείται από το στρες και δρα συσσωρευτικά στην επαναπλήρωση των βαθιών ρυτίδων και επίσης μειώνει τις ρυτίδες στα μάτια στην περιοχή του πόδιου της χήνας.

Αφρόλουτρο για μαμά και κόρη 

Αυτό το λαμπυρίζον αφρόλουτρο είναι ιδανικό για να μοιράζεται από κόρες και μαμάδες. Εμπνευσμένο από την κόρη της Πατυς Σωφρονά, ιδιοκτήτρια της εταιρείας, συνδυάζει γλυκιές, φρουτώδεις νότες, αφήνοντας ένα απαλό ίχνος βανίλιας, εκπνέει ζεστασιά και φρεσκάδα, ενώ παράλληλα με το συνδυασμό από ιριδίζουσες ασημόσκονες, έχει μια λαμπερή και αστραφτερή εμφάνιση για ένα παιχνιδιάρικο μπάνιο. Επίσης, περιλαμβάνει εκχύλισμα και λάδι ελιάς, εκχύλισμα βαμβακιού, πανθενόλη και έγχυμα φασκόμηλου για επιπλέον φροντίδα.

Γαλάκτωμα σώματος για μαμά και κόρη

Το πιο δροσιστικό και λαμπερό γαλάκτωμα σώματος για εσένα αλλά και τη μανούλα σου. Άπλωσέ το σε στεγνό δέρμα και νιώσε το δέρμα σου να ενυδατώνεται στο λεπτό. Περιλαμβάνει και εκχύλισμα βαμβακιού, ΠΟΠ και βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη, καλέντουλα, έγχυμα φασκόμηλου και πανθενόλη(pro-B5) για ενυδάτωση, προστασία της επιδερμίδας, φρεσκάδα και απαλότητα.

Hair & Body Mist για μαμά και κόρη

Ψέκασε το σώμα ή τα μαλλιά σου με αυτό το γκλιτερένιο Hair & Body Mist και επανέλαβε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το ιδανικό προϊόν για να μοιράζεται μια μαμά με την κόρη της και η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσετε πλήθος κοινών αναμνήσεων…

Λάδι σώματος για μαμά και κόρη

Αυτό το ελαφρύ, ξηρό λάδι σώματος διαθέτει ένα άρωμα που θα ανυψώσει τις αισθήσεις σας, θα δώσει στο δέρμα σας λάμψη και θα βελτιώσει την υφή και την ελαστικότητά του. Περιέχει ΠΟΠ ελαιόλαδο Καλαμάτας, έλαιο βερίκοκου, αμυγδαλέλαιο, έλαιο αργκάν και λαμπυρίζουσα σκόνη, συστατικά τα οποία θρέφουν, ενυδατώνουν, απαλύνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα σας. Απορροφάται εύκολα και είναι μη λιπαρό.

Άρωμα για μαμά και κόρη

Το Messinian Spa Absolute Love eau de parfum είναι ένα φρουτένιο, γκουρμέ, λουλουδένιο άρωμα. Οι νότες κορυφής είναι βατόμουρο και ροζ πιπέρι, οι μεσαίες νότες είναι τριαντάφυλλο, καραμέλα, βιολέτα και γιασεμί. Οι νότες της βάσης είναι βανίλια και λευκός μόσχος.

Θέλεις να προσφέρεις αυτό το υπέροχο καλάθι Messinian Spa και στη δική σου μανούλα; 2 τυχερές νικήτριες θα κερδίσουν όλα τα παραπάνω προιόντα.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό στο instagram ακολουθώντας τις οδηγίες που θα δεις στο βίντεο και στο post που ακολουθεί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faysbook.gr (@faysbookgr)

Διαβάστε περισσότερα:

Βlush Hack: Το έξυπνο κόλπο για να απλώσεις τέλεια το υγρό ρουζ!

Irina Shayk: Πως να αντιγράψεις το iconic magenta μακιγιάζ της!

Aσημί σκιά και το καλοκαίρι; Η απάντηση είναι ΝΑΙ γι’αυτό βρήκαμε τις 5 καλύτερες!

Keywords
Τυχαία Θέματα