Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Αλέξης Κουβέλης: «Για δύο ημέρες κοιμόμουν σε ένα χαρτόκουτο στην Ουκρανία»

Ο Αλέξης Κουβέλης αποτελεί έναν από τους δημοσιογράφους του Alpha που βρέθηκαν στην Ουκρανία και μετέφεραν από το πρώτο λεπτό όλες τις εξελίξεις μετά την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τις δυσκολίες που βίωσε, ενώ αποκάλυψε πως μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αρχικά, ο Αλέξης Κουβέλης εξομολογήθηκε: «Είμαι με covid.

Γύρισα μετά από είκοσι ημέρες και δεν μπορώ να αγκαλιάσω τα παιδιά. Είμαι στο μισό σπίτι εγώ και στο μισό σπίτι εκείνα. Δεν ξέρω από που κόλλησα. Πρώτα μπήκα στο σπίτι και μετά έκανα το τεστ. Το περνάω ήπια αλλά δεν μπορώ να αγκαλιάσω τα παιδιά μου…».

Περιγράφοντας τις αντίξοες συνθήκες που έζησε, ο δημοσιογράφος είπε: «Για δύο ημέρες κοιμόμουν σε ένα χαρτόκουτο. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο, το έβαζα κάτω για να μην παγώσω. Μάλιστα, για να καταλάβετε τι σημαίνει πόλεμος, ήρθε ένας συνάδελφος από το καταφύγιο και με μάλωσε ότι έκλεψα το χαρτόνι από τον Αμερικάνο συνεργάτη του ενώ εγώ του το είχα δώσει.

Φτάνεις στα άκρα σε αυτές τις συνθήκες. Εμείς που είχαμε λεφτά πάνω μας και ήμασταν απεσταλμένοι τσακωνόμασταν για ένα χαρτόκουτο. Και δεν θέλετε να δείτε πώς ήταν το πρόσωπό μου, όταν ξύπνησαν και στο ψυγείο δεν υπήρχε το τυρί, γιατί με ψωμί και τυρί τρεφόμασταν».

Και κατέληξε: «Ήμασταν σε μια πόλη αποκλεισμένη. Η Μαριούπολη είναι παρικυκλωμένη από τους Ρώσους».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο Αλέξης Κουβέλης:

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η απίστευτη έκπληξη του συντρόφου της με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

 Συγκινεί ο Πάνος Σόμπολος: «Η γυναίκα μου ήταν βράχος ακλόνητος, “έφυγε” νωρίς»

 Κωνσταντίνος Ζαμπάρας: Θλίψη στο τελευταίο αντίο του γνωστού ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα