Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια: «Έπαθα τρία εγκεφαλικά και μία καρδιακή προσβολή το 2018»

Μια εξομολόγηση που συγκλονίζει κάνει η τραγουδίστρια Demi Lovato στη σειρά ντοκιμαντέρ «Demi Lovato: Dancing With The Devil».

Αναφέρει ότι το 2018 υπέστη τρία εγκεφαλικά και καρδιακή προσβολή έπειτα από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο του 2018, όπου η τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς αισθήσεις στο σπίτι της στο Λος Άντζελες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Έπαθα τρία

εγκεφαλικά. Έπαθα καρδιακή προσβολή. Οι γιατροί μου είπαν ότι είχα πέντε με δέκα ακόμα λεπτά (ζωής)», εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις αυτών ακόμα και σήμερα.

«Δεν οδηγώ γιατί έχω τυφλά σημεία στην όρασή μου. Για πολύ καιρό, δυσκολευόμουν να διαβάσω. Ήταν μεγάλη υπόθεση όταν μπόρεσα να διαβάσω ένα βιβλίο, κάτι που έγινε δύο μήνες αργότερα, επειδή η όρασή μου ήταν θολή», λέει η Demi Lovato.

Η σχέση της με τα ναρκωτικά ξεκίνησε από νεαρή ηλικία και στα 18 της χρόνια εισήχθη πρώτη φορά σε κέντρο αποτοξίνωσης, δίνοντας επίσης μάχη με τη διπολική διαταραχή και την ανορεξία και έμεινε νηφάλια για 6 χρόνια. Η ίδια είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή της ότι η μάχη της με τη βουλιμία είχε παίξει ρόλο στο γεγονός ότι επέστρεψε στα ναρκωτικά.

Διαβάστε ακόμα:

Μετά την πρόταση γάμου στο The Voice μπαίνουν στο Battle of the Couples!

Ελεονώρα Μελέτη: “Ναι, καλώ στην εκπομπή ομοφυλόφιλους γιατί μπορεί να…”

Το κείμενο της Χρύσας Ρώπα για τις καταγγελίες: “Θέλω να κάνω εμετό και να δώσω μπουνιές”

Keywords
Τυχαία Θέματα