Συγκινούν τα λόγια του Γιώργου Μαυρίδη: ”Έγινα αυτό που σιχαινόμουν! Ένας εαυτός που είχα θάψει πολύ καλά…”

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναγκάστηκε να μείνει εκτός για δύο ημέρες εξαιτίας του υψηλού πυρετού που τον ταλαιπώρησε. Ο γνωστός tattoo artist βρέθηκε σήμερα μαζί με τους συμπαίκτες του και παίρνοντας τον λόγο προχώρησε σε μια κατάθεση ψυχής που τους συγκίνησε.

Συγκεκριμένα εξομολογήθηκε: «Δύσκολα πολύ πέρασα αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο! Ήμουν δυο μέρες με 39 πυρετό και πραγματικά πέρασα πολύ δύσκολα! Ήμουν με ορούς, αντιπυρετικά και ο πυρετός δεν έπεφτε! Περίμενα να ακούσω τι έχω και μέχρι να μάθω σκεφτόμουν ότι το Nomads τελείωσε για

μένα! Τελικά το πρωί με το που ξύπνησα ο πυρετός έπεσε τελείως! Μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι δεν ήξερα αν ήθελα να κερδίσω το έπαθλο, δεν ήθελα όμως να χάσω τον Γιώργο! Προσπάθησα να φτιάξω κάτι όμως μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα από μέσα μου έναν άνθρωπο, έγινα αυτό που σιχαινόμουν, ένας εαυτός που είχα θάψει πολύ καλά, δεν αξίζει σε κανέναν μας! Να μείνουν οι παρέες, να είμαστε αληθινοί, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να ζούμε αρμονικά! Και το παγκάκι είναι ανοιχτό για όλους!».

Με τη σειρά της η Αποστολία Ζώη μίλησε δίνοντας τέλος στην μέχρι πρότινος κόντρα τους.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα