Συγκινεί ο Θύμιος Μπουγάς: «Μου δίνουν ελπίδες όσοι με στηρίζουν με πράξεις»

Η ιστορία του Θύμιου Μπουγά συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από μερικούς μήνες, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι του στον Πύργο μετά από ένα έντονο περιστατικό bullying που βίωσε. Ο ίδιος αναζητούταν για περίπου 1,5 μήνα από τις αστυνομικές αρχές, όταν τελικά εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή.

Πέντε μήνες μετά τον εντοπισμό του, ο Θύμιος Μπούγας προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχοντας τους γιατρούς στο πλευρό του. Μετά από ένα τεράστιο κύμα αγάπης που έλαβε, ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον έχουν βοηθήσει.

«Σας ευχαριστώ όλες κι όλους για τα μηνύματα

αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη. Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες», έγραψε ο Θύμιος Μπουγάς στην ανάρτησή του.

Σας ευχαριστώ όλες κι όλους για τα μηνύματα αγάπης σας. Η πορεία μέχρι να πάρω τη ζωή που κάποτε είχα θα είναι δύσκολη. Πολλά ζητήματα, πολλά χειρουργεία για τα οποία εξαίρετοι γιατροί βεβαίωσαν ότι θα κάνουν το καλύτερο. Όσοι με πράξεις με στηρίζουν μέχρι τώρα μου δίνουν ελπίδες pic.twitter.com/Lz0h6ol3kr

Θύμιος Μπουγάς (@thimiosbougas) December 5, 2022

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καπουτζίδης: «Πιστεύω ότι η διαφορετικότητα δεν θα έχει ανάγκη από υπερασπιστές στο μέλλον»

 Κωνσταντίνος Καζάκος: Βραδινή έξοδος με την κούκλα σύντροφό του, Βασιλική Μακρή

 Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση που έκανε τους followers της να πιστέψουν ότι γέννησε

Keywords
Τυχαία Θέματα