Συγκινεί ο Κώστας Μαρτάκης: «Έχασα τον δεύτερο μπαμπά μου -Αυτό είναι ίσως το μόνο που με κάνει να μην καταρρέω και να μην τρέμω»

Ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και η Ελευθερία Κοντογιώργη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου (24/09).

Εκτός από τον γάμο του όμως, εκείνη τη μέρα το ζευγάρι βάφτισε και τον γιο του, ο οποίος πήρε το όνομα Ερμής και είχε νονούς τον Κώστα Μαρτάκη και τη Μελίνα Τσιμπρακλίδη.

Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του, καθώς λίγες ώρες πριν είχε φύγει από τη ζωή ο δεύτερος σύζυγος της μαμάς του, τον οποίο είχε σαν μπαμπά.

«Έχασα τον δεύτερο μπαμπά

μου. Τον δεύτερο σύζυγο της μητέρας μου. Είναι ένας άνθρωπος που μεγάλωσα μαζί του ουσιαστικά. Είναι δύσκολο. Αλλά είμαι δυνατός και κρατιέμαι γιατί αγαπώ πολύ αυτό το μωρό. Σκέφτομαι πως έφυγε μια πολύ όμορφη ψυχή και σήμερα θα βαφτίσω μια νέα ψυχή και αυτό είναι ίσως το μόνο που με κάνει να μην καταρρέω και να μην τρέμω» είπε συγκινημένος ο Κώστας Μαρτάκης.

Οι παραπάνω δηλώσεις προβλήθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Τζομπανάκη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον εγγονό της -«Μου φαίνεται μυθικό να έχω φτάσει σε αυτό το σημείο»

Ιλένια Ουίλιαμς: “Λύγισε” on camera για τον θάνατο του πατέρα της -Η τελευταία συμβουλή που της έδωσε

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ο γιος της έφυγε για σπουδές – Οι δουλειές στο φοιτητικό σπίτι του

Keywords
Τυχαία Θέματα