Στο νοσοκομείο η Ήβη Αδάμου -Τι συνέβη;

Τους θαυμαστές της ανησύχησε λόγω ενός story που ανέβασε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ήβη Αδάμου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία, με την οποία έκανε γνωστό πως βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η ίδια απέφυγε να δώσει λεποτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, όμως άφησε να εννοηθεί πως κάτι της συνέβη κατά τη διάρκεια του νέου της βίντεο κλιπ για το τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα σε συνεργασία με τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Καλά πήγε αυτό…στον

γιατρό. Το νέο μας τραγούδι με Μιχάλη Κουϊνέλη το έκανα και πράξη την ημέρα του γυρίσματος. Υπέροχα. Σαν την υγεία, τίποτα», έγραψε χαρακτηριστικά η Ήβη Αδάμου στο σχετικό InstaStory της.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία.

Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», είχε εξομολογηθεί ο Μιχάλης Κουϊνέλης σε συνέντευξή του για την γνωριμία του με την Ήβη Αδάμου.

Διαβάστε ακόμα:

Τριαντάφυλλος κατά Σάκη Κατσούλη: «Δεν τον στηρίζω, είχαμε δώσει όρκο»

Γιώργος Παπαδάκης: «Δε πρόκειται να εγκαταλείψω το “Καλημέρα Ελλάδα”»

Μαρία Χάνου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών της -«Ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση, με πίκραινε»

Keywords
Τυχαία Θέματα