Στέλλα Κονιτοπούλου: “Ήταν πάρα πολύ σκληρό για ένα κοριτσάκι μικρό! Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!”

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε η Στέλλα Κονιτοπούλου, η οποία μίλησε τόσο για επαγγελματικά, όσο και για προσωπικά της θέματα.

Η τραγουδίστρια αναφερόμενη στο παρελθόν, μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε όταν ακόμη ήταν έφηβη και έπρεπε να τραγουδάει στα πανηγύρια μαζί με την οικογένεια της.

“Όταν πρωτοξεκίνησα να τραγουδάω στα πανηγύρια με την οικογένειά μου ήμουν 11 χρονών, οι εποχές ήταν αρκετά πίσω. Το πανηγύρι τότε σήμαινε να βγεις να τραγουδήσεις με σειρά προτεραιότητας χορού, γιατί πλήρωνε ο κόσμος τότε, σου πετούσαν χρήματα. Αυτό

ήταν πάρα πολύ σκληρό για ένα κοριτσάκι μικρό, το θεωρούσα εξευτελιστικό. Ξεκινούν από πολύ νωρίς να κάθονται στις καρέκλες μέχρι όσο πάει. Πας στο πανηγύρι και δεν ξέρεις πότε θα σταματήσει, ανέχεσαι τον κάθε μεθυσμένο. Μια φορά μας είχε σηκώσει όρθιους ένας την ώρα που χόρευε να του χτυπάμε παλαμάκια. Ο θείος μου μού έλεγε να μαζεύω τα χρήματα από κάτω. Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν να ανοίξει η γη να με καταπιεί!”, εξομολογήθηκε.

Σχετικά με το ρεπερόριο της, αποκάλυψε: “Το παραδοσιακό τραγούδι είναι για εμένα τρόπος ζωής και ξεκινάει από την οικογένεια μου. Όταν έβγαινε μια δισκογραφική μου δουλειά που τραγουδούσα κάτι έντεχνο όλοι λέγανε ότι είναι νησιώτικο λόγω της χροιάς της φωνής μου. Έχω ένα εξώφυλλο που δε μοιάζω καθόλου με νησιώτισσα τραγουδίστρια, με είχε φωτογραφίσει ο Διαμαντόπουλος και με είχε βάψει ο Χαρίτος. Ο Χαρίτος μου είχε πει ότι αν έβλεπε η Καίτη Γαρμπή το εξώφυλλο μου θα ζήλευε γιατί ήμουν θεογκόμενα”!

Φυσικά, μίλησε και για την κόρη της και εξέφρασε την επιθυμία της να τη ντύσει νυφούλα: “Λέω συνέχεια στην κόρη μου ότι είναι σε ηλικία γάμου, θέλω να μου κάνει εγγονάκια και να τα μεγαλώσω εγώ”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Φωτεινής Αθερίδου με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η Βίκυ Κάβουρα απαντά πρώτη φορά στις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για παράλληλη σχέση με τον Γκέντσογλου!

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τον ΣΚΑΪ!

Keywords
Τυχαία Θέματα