Στέλιος Κουδουνάρης: «Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Μαρία Μπακοδήμου. Ο κριτής του «My Style Rocks» γύρισε τον χρόνο πίσω και αναφέρθηκε στα παιδικά χρόνια του, αποκαλύπτοντας πως από τότε είχε αδυναμία στη μόδα.

«Μεγάλωσα μέσα στο κατάστημα με ρούχα της μαμάς και του θείου μου. Πριν ανοίξει το κατάστημα πήγαινα μαζί της στην εταιρεία ρούχων που δούλευε, έπαιζα με τις κλωστές,

με τις μοδίστρες, με τα υφάσματα», ήταν τα πρώτα λόγια του Στέλιου Κουδουνάρη.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε, αν βίωσε bullying λόγω των ενδιαφερόντων του, εκείνος απάντησε θετικά: «Το bullying είναι βαριά λέξη, αλλά είναι σίγουρο ότι ήμουν ένα παιδί με διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είχα πάντα τους φίλους μου, αλλά σίγουρα δεν ήταν όλο αποδεκτό. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές.

Όταν δεν παίζεις ποδόσφαιρο και παίζουν όλα τα υπόλοιπα αγόρια κι εσύ παίζεις με τα κορίτσια και μιλάς για τα ρούχα τους κι όταν δεν ακολουθείς τα συνηθισμένα πράγματα της κάθε ηλικίας. Τα παιδιά είναι σκληρά.

Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά δεν με ακούμπησαν ιδιαίτερα. Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου. Με κοροϊδεύαν για το επίθετό μου, αλλά κι αυτό γύρισε και τώρα το λατρεύω».

Διαβάστε ακόμα:

 Πάολα – Τέμπη: Έδωσε τα χρήματα από την εμφάνισή τη σε 6 τραυματίες που βρίσκονται στην εντατική

 Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια στον Μπισμπίκη – «Κάπου ντροπή»

 Ευδοκία Τσαγκλή: Η σοκαριστική εξομολόγηση για όσα έζησε στα Τέμπη – «Αν υπάρχει κάτι σε κόλαση, είναι ότι πιο κοντά έχω φτάσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα