Στέφανος Τσιτσιπάς: Οι «εκρήξεις» στο γήπεδο και η ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολαου στο «Ενώπιος Ενωπίω». Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας απάντησε σε όλα σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη. Ανάμεσα σε άλλα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στις «εκρήξεις» που  έχει στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αγώνων ή προπονήσεων αλλά και στη σχέση και συνεργασία με τον πατέρα του.

Σχετικά με τις εντάσεις και τα ξεσπάσματα, ο Έλληνας Πρωταθλητής είπε αρχικά: «Είναι και η μόνη δουλειά που

έχω. Χωρίς αυτή δεν θα ήξερα τι θα έκανα. Πολλές φορές θες να φτάσεις στο στόχο που έχεις βάλει στην αρχή της χρονιάς. Υπάρχει ενδιαφέρον, θέλω να επιτύχω και είναι δύσκολο να μην αντιδράσεις. Είναι ένα είδος εκτόνωσης».

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πως δεν είναι η πιο όμορφη εικόνα του κόσμου, φαίνεται άθλιο. Είναι δύσκολο να παίζεις με τόση ένταση και προσπάθεια και να πηγαίνεις από το 100 στο μηδέν σε δυο δευτερόλεπτα. Γι’ αυτό και το κάνει και το πιο δύσκολο άθλημα στον κόσμο. Υπάρχει η συναισθηματική προσέγγιση και τα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Εάν έχεις προπονητή που δεν έχεις οικογενειακή σύνδεση και υπάρχει πιο επαγγελματική σχέση, μπορεί να μην εκτονωθείς με τον ίδιο τρόπο όπως με τον πατέρα σου, το οποίο είναι φυσιολογικό».

Όσον αφορά στη σχέση του με τον πατέρα του, ο οποίος είναι και προπονητής του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξομολογήθηκε: «Τα τελευταία χρόνια η σχέση με τον πατέρα μου έχει μπερδευτεί, έχει γίνει ένα κοκτέιλ. Έχει γίνει πιο επαγγελματική παρά πατρική και προσπαθώ να το επαναφέρω.

Το πρόσφατο ταξίδι μας στην Ισλανδία ήταν κάτι το οποίο προσωπικά εγώ το ήθελα πάρα πολύ, να είμαι με την οικογένεια μου και να ταξιδέψουμε κάπου που να είναι εκτός… τένις, κάτι που δεν κατάφερα να κάνω, διότι με το πού φτάσαμε στην Ισλανδία βρήκε κατευθείαν τα indoor courts να πάει να παίξει με τον αδελφό μου. Είμαι ευγνώμων που και οι δύο γονείς μου είναι μέσα στο άθλημα».

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μπαλατσινού: Γενέθλια για την κόρη της, Αλεξάνδρα! Οι ευχές και οι throwback φωτογραφίες

Τριαντάφυλλος για Χατζηανδρέου – Δαλάκα: «Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα»

 Καιρός: Βροχές, χιόνια και πτώση θερμοκρασίας σήμερα 3/2

Keywords
Τυχαία Θέματα