Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ξέσπασε σε λυγμούς για την φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση του Κολωνού, με τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη κόρη της υπαλλήλου του. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα στο Σαββατοκύριακο, συγκλονίζοντας τους πάντες. Μάλιστα, όπως ανακάλυψαν οι αρχές ψάχνοντας τις ηλεκτρονικές συσκευές του, στη λίστα για να συναιρεθούν ερωτικά με τη 12χρονη υπήρχαν 213 άτομα.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο θέμα, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να μην μπορεί να κρύψει τη θλίψη,

τον θυμό και την αγανάκτησή του τόσο με τον 53χρονο όσο και με τους 213 άνδρες που έκλεισαν ραντεβού για να συναντήσουν τη 12χρονη.

«Παιδιά, δεν μπορώ να μιλήσω. Έχω τρελαθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως 213 τέτοιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας και έχουμε τα παιδιά μας… Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό το πράγμα. Μεγαλώνεις τα παιδιά σου με τόση αγάπη και…», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ξεσπώντας σε κλάματα.

«Δεν με νοιάζει εμένα η φυλακή, αν το κοριτσάκι μου το έχει πάρει ο κάθε ανώμαλος στο σπίτι του. Θα τον πιάσω στα χέρια μου και θα πάω εγώ στη φυλακή… Εγώ αν ήμουν εκεί θα είχα πάρει τον νόμο στα χέρια μου. Να μας βγάλουν τις 213 φωτογραφίες τώρα...», πρόσθεσε στη συνέχεια μη κρύβοντας την αγανάκτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται η δίκη του – Μακρυπούλια, Χαλκιάς, Σχίζα στο δικαστήριο

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ο Τάσος Χαλκιάς εξηγεί για τον εκνευρισμό του στους δημοσιογράφους – «Εσείς φταίτε»

 Βέρα Μακρομαρίδου: «Στην ερωτική σκηνή με τον Νούσια στον “Σασμό” ντρεπόμουν αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα