Σταυρούλα Χρυσαειδή: Το on camera «καρφί» για τις φήμες περί τρίτου προσώπου στον γάμο της

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή χώρισε από τον επί τρεις μήνες σύζυγό της και επί πέντε χρόνια σύντροφό της, Παναγιώτη Τριβυζά. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους. Η Μαρία Αντωνά, ωστόσο, είχε αναφέρει στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» πως ο χωρισμός της από τον Παναγιώτη Τριβυζά οφείλεται στην «εισβολή» τρίτου προσώπου, κάτι που η αθλήτρια αργότερα διέψευσε.

Σήμερα

3/1, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού μας» και στην Ελένη Μουστάκη λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star και δε δίστα να ρίξει το «καρφί» της περί του τρίτου προσώπου.

Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τον ποια θα είναι η τελευταία κλήση που θα κάνει πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο, η Σταυρούλα Χρυσαειδη απάντησε: «Σίγουρα θα πάρω τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο να το σατιρίσουμε λίγο; Δεν γελούσα καθόλου με αυτά που άκουγα».

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Μελέτης Ηλίας: Η εξομολόγηση για τη σύζυγό του και τον σύμβουλο γάμου -«Διαπιστώσαμε ότι κάνουμε κακό στα παιδιά»

Σπύρος Δημητρίου: «Μπήκα να διαβάσω σχόλια σε βίντεο από τον γάμο μου και έγραφαν “ψόφο”»

Survivor All Star – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τα δάκρυα για τον Χρήστο Δάντη λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο

Keywords
Τυχαία Θέματα