Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η επίσημη ανακοίνωση του ANT1 για την απομάκρυνσή του μετά τη καταγγελία

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και αναφέρει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για διαρροή φωτογραφιών και βίντεο σε ιστοσελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Πριν από λίγη ώρα, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε στον αέρα του «Ράδιο Αρβύλα» πως η συνεργασία του με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο λαμβάνει τέλος, τονίζοντας πως νιώθει προδομένος από τη στάση και τη συμπεριφορά του πρώην συνεργάτη του, μιας και ποτέ δεν μοιράστηκε μαζί του κάτι τόσο σοβαρό.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του Αντώνη Κανάκη, ο ANTI1 έστειλε

επίσημη ανακοίνωσε σε όλα τα Μέσα, στην οποία ανέφερε:

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Keywords
Τυχαία Θέματα