Σταμάτης Γαρδέλης: «Είπα στην μητέρα των παιδιών μου ότι θέλω να κάνω 2 παιδιά και να χωρίσω»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» και απάντησε στις ερωτήσεις της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα για την προσωπική ζωή του και τον πρώτο γάμο του με τη Σίσσυ Καπλάνη, από τον οποίο απέκτησε τους δύο γιους του. Ο ίδιος αποκάλυψε πως είχε πει εξ’αρχής στην πρώην σύζυγό του πως θέλει να κάνει δύο παιδιά και μετά να χωρίσει.

Όσα είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης για την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του

«Η μητέρα των παιδιών μου με καθησύχασε ότι αν κάνουμε παιδιά,

θα τα μεγαλώσει σωστά, ότι έχει προδιαγραφές μαμάς. Πραγματικά τους παρείχε ένα πολύ ωραίο και σωστό μεγάλωμα, έκανε δύο εξαιρετικά παιδιά. Ήμουν παρών και εγώ. Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Για 6-7 χρόνια ήμασταν μαζί με τη σύζυγό μου στο μεγάλωμα των παιδιών. Μετά χωρίσαμε.

Με κέρδισε, όταν με ρώτησε, πως θα συνδυάζεις την οικογένεια με την καριέρα και της είπα ότι φιλοδοξία μου είναι να κάνω δύο παιδιά και να χωρίσω. Και τσίμπησε. Εκείνη ήταν σύμφωνη με αυτό και την εξυπυτρετούσε η θέση μου. Είναι μια σπουδαία γυναίκα, ένας χαρακτήρας πολύ ισχυρός, μια προσωπικότητα. Κάναμε δύο παιδιά και χωρίσαμε. Η πρώην σύζυγός μου είναι η Σίσσυ Καπλάνη.

Πετύχαμε να αγαπάει και να σέβεται ο ένας τον άλλον από μακριά. Έχει σταθεί βράχος στα παιδιά μας, τα έχει καθοδηγήσει και διαπαιδαγωγήσει. Είμαι περήφανος και για τους δύο γιους μας. Ο μεγάλος είναι 29 ετών και είναι εικαστικός ενώ ο μικρός 27 και έχει μαζί με τη μητέρα του έναν εκδοτικό οίκο», ήταν τα λόγια του Σταμάτη Γαρδέλη.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καραβάτου σε Μαρία Μπακοδήμου: «Έκλαιγα μέρες όταν τελείωσε το πρωινό με τον Φώτη»

 Ελένη Μενεγάκη: Το όλο νόημα μήνυμα πριν από το φινάλε της σεζόν

 Κωνσταντίνος Βασάλος: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το «Survivor All Star» – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα