Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ο «απρόσκλητος επισκέπτης» στον κήπο του σπιτιού της -Όσα είπε στο «Happy Day»

Μέσα από το «Happy Day», η  Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την Δευτέρα το πρωί (5/12) την «περιπέτεια» που έζησε το Σαββατοκύριακο με έναν «απρόσκλητο επισκέπτη» στον κήπο του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πως το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εντόπισε ένα μικρό σκαντζοχοιράκι, το οποίο την επόμενη μέρα βρισκόταν ακριβώς στο ίδιο σημείο της αυλής της και θεώρησε ότι μάλλον έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να κινηθεί.

«Εν τάχει θα σας πω τη δική μου περιπέτεια

της Κυριακής. Το Σάββατο το βράδυ βρήκαμε ένα σκαντζοχοιράκι στη βεράντα μας και την Κυριακή το είδαμε στο ίδιο σημείο οπότε θεωρήσαμε ότι είναι τραυματισμένο. Κάναμε έρευνα και βρήκαμε ότι υπάρχει ένα καταφύγιο στην Καλλιθέα.

Πήραμε τηλέφωνο, πήγαμε εκεί, το παρέλαβαν, μας έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου και μέχρι εκεί όλα καλά. Νιώθαμε ότι κάναμε και την καλή πράξη της ημέρας. Και όταν το ανέβασα στο Instagram, μου είπατε ότι μάλλον είχε πέσει σε χειμερία νάρκη», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ομάδα της και στο τηλεοπτικό κοινό στην έναρξη της εκπομπής.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου: Οδηγός ταξί τον απείλησε με όπλο και αποπειράθηκε να τον πατήσει -Οι πρώτες δηλώσεις του ηθοποιού

Ιλένια Ουίλιαμς: Η φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια του μπαμπά της και το συγκινητικό μήνυμα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη -Κωνσταντίνος Βασάλος: Η νέα κοινή έξοδος μετά τις φήμες χωρισμού

Keywords
Τυχαία Θέματα