Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε κακή συνεννόηση και ότι δεν έγινε συνειδητά»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χτες (25/9) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», την οποία παρουσιάζει ο Ανδρέας Λαγός στη δημόσια τηλεόραση. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μαγείρεψε παρέα με τον γνωστό chef και -μεταξύ άλλων- μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για την απώλεια των γονιών του.

«Μπορώ να σου πω πάρα πολύ ψύχραιμα, χωρίς να θέλω να το κάνω δακρύβρεχτο, ότι πραγματικά ορφανός νιώθεις όταν χάνεις τη μητέρα σου. Εγώ μέσα σε 9 μήνες έχασα και τους δύο. Είναι μέσα μου οι γονείς μου και τους νιώθω, έτσι όπως με έχουν

μεγαλώσει.

Τον πρώτο χρόνο, επειδή ήταν και περίεργες, δύσκολες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες «έφυγαν λες “να ξεκουραστούν οι άνθρωποι, να μη ζορίζονται”. Τα πρώτα δύο χρόνια πέρασαν με αυτά τα συναισθήματα. Απ’ τον τρίτο χρόνο και μετά άρχισα να ζορίζομαι και τώρα μπορώ να πω ότι μου λείπουν», ανέφερε -μέσα σ’ όλα- ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τα σχόλια στο «Happy Day»

Το πρωί της Τρίτης (26/9), η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο «Happy Day» σχολίασαν τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου και -μεταξύ άλλων- ανέφεραν πως ήταν άβολο να τον βλέπουν να μιλάει για ένα τόσο λεπτό, την ώρα που στην εκπομπή προβάλλονταν πλάνα από την παρασκευή της συνταγής που ετοιμαζόταν εκείνη τη στιγμή στο πλατό.

«Το να μιλάς για ένα τέτοιο θέμα και παράλληλα να κόβεις πλάνα που δένεις το μίξερ… Εν τω μεταξύ αυτός ως πολύ επαγγελματίας δεν το χάνει, δεν αποπροσανατολίζεται», είπε αρχικά αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ θα έλεγα: συγγνώμη αλλά πάω να φύγω. Κι αυτός από ευγένεια απάντησε, πιστεύω. Τι να πει; Διακόψτε το γύρισμα, δεν μπορώ;», ανέφερε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Είναι και λίγο θέμα διαχείρισης και του παρουσιαστή-μάγειρα και του σκηνοθέτη. Τώρα να σου μιλάει ο άλλος, να σου βγάζει τα εσώψυχά του για πράγματα τα οποία δεν μιλάς εύκολα και δεν έχεις ξαναμιλήσει κι εκείνη την ώρα να κάνεις ζουμ στη μαρέγκα και πώς την ανακατεύει το μίξερ; Είναι λίγο περίεργο», τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλω να πιστεύω ότι υπήρξε μία κακή συνεννόηση και ότι δεν έγινε συνειδητά. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα θέματα θέλουν μία άλλη διαχείριση. Είναι αυτό που λες: θέλω να πω κάτι αλλά ας μην το πω, γιατί θα ακουστεί ως χοντράδα».

Διαβάστε επίσης: 

Γρηγόρης Πετράκος: Ξεκαθαρίζει για την ανάρτηση που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη και μετά «εξαφανίστηκε»

Αλμπέρτο Μποτία: Μιλά πρώτη φορά για τον γιο του -«Η πατρότητα με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια»

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκε ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Keywords
Τυχαία Θέματα