Σπύρος Πώρος: Παντρεύτηκε στο Λονδίνο τη σύντροφό του – Φωτογραφίες

Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στην προσωπική ζωή του ο Σπύρος Πώρος, καθώς παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Σοφία Μαντζουράνη, στο Λονδίνο! Ο γνωστός φωτογράφος σπάνια μιλάει για την προσωπική ζωή του σε συνεντεύξεις, ωστόσο φαίνεται πως είναι στα καλύτερά του, μιας και εδώ και καιρό βιώνει τον απόλυτο έρωτα.

Ο Σπύρος Πώρος και η Σοφία Μαντζουράνη αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με τον γάμο και να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή στιγμή έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το μυστήριο

τελέστηκε στο Λονδίνο και έτσι οι δυο τους κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό μέχρι την ημέρα που έγινε.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Τσέλσι κι όλα έγιναν όπως ακριβώς τα είχε ονειρευτεί το ζευγάρι. Το νυφικό έφερε την υπογραφή του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μερικές φωτογραφίες με την εντυπωσιακή νύφη και τον γαμπρό.

Οι φωτογραφίες από τον γάμο του Σπύρου Πώρου με τη Σοφία Μαντζουράνη

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos Press (@vassilioskostetsosvkpress)

«Η ώρα η Καλή Σπύρο μου! Ήρθε το αγόρι αμέσως μετά την ψήφο του στην πανέμορφη Μεσσηνία και πριν φύγει για τον γάμο του στο Λονδίνο να παραλάβει το #bespoke νυφικό της μέλλουσας κας Πωρου! by Vassilios Kostetsos Couture», έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos)

«Αποκλειστικές φωτό της υπεροχής κούκλας Μαρίας Μαντζουράνη-Πωρου, ποζάροντας λίγο πριν το μυστήριο με τον Superstar φίλο μου που διαπρέπει στο Λονδίνο @anastasiosroussos στη μόδα και που μου έκανε την τιμή να επιμεληθεί τη νύφη φορώντας το Maria Callas νυφικό #bespoke ειδικά για εκείνη!

Στο βασιλικό ανάκτορο The Royal Borough of Kensington and Chelsea με καλεσμένους τους VIPs φίλους του λατρεμένου μου φίλου Σπύρου Πωρου. Να μας ζήσουν!», πρόσθεσε σε επόμενη ανάρτηση ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Το βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό μας» για τον γάμο του Σπύρου Πώρου

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Τσουρός: Φεύγει από την Ελεονώρα και παίρνει δική του εκπομπή – Αποκάλυψη από τον Λιάγκα

 Η Πέννυ Μπαλτατζή βάπτισε την κόρη της! Το όνομα που έλαβε

 Ματίνα Νικολάου: «Έχω μια θλίψη που τελειώνει το “Καλό Μεσημεράκι”»

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα