Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η φωτογραφία που δημοσίευσε από το ταξίδι που έκανε με τη Μαίρη Συνατσάκη πριν από το χωρισμό τους!

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μετά από αρκετό καιρό κοινής ζωής, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το τέλος της σχέσης του έγινε γνωστό τον περασμένο Ιούλιο.

Μετά από αυτή τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, φαίνεται πως βρήκαν και πάλι τους ρυθμούς τους συνεχίζοντας την καθημερινότητα τους, ο ένας μακριά από τον άλλο.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησε έντονα η φημολογία, ότι η παρουσιάστρια έχει βρει

ξανά τον έρωτα στα μάτια του ηθοποιού, Αιμιλιανού Σταματάκη. Ωστόσο, κανένας από τους δυο δεν τοποθετήθηκε δημόσια για το γεγονός.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, το απόγευμα της Παρασκευής (2/10), μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους, μια φωτογραφία από το ταξίδι που έκανε με τη Μαίρη Συνατσάκη στη Νέα Υόρκη, το 2017. Δηλαδή, ένα χρόνο πριν από τον χωρισμό τους. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα ερωτευμένο ζευγάρι με θέα τους ουρανοξύστες της πόλης. Ο ηθοποιός είναι λάτρης της φωτογραφίας, έτσι δεν θα μπορούσε να μην απαθανατήσει το στιγμιότυπο.

Μάλιστα, την εν λόγω ανάρτηση συνόδευσε με κάποιους στίχους του ποιητή, Χρόνη Μίσσιου: «Τι είναι ο έρωτας; Έρωτας είναι το ίπτασθαι οικειοθελώς, το ωραιάσθαι αενάως, το εγγίζεσθαι χαιδευτικώς, το ποθείν καθ’ολοκληρίαν, το καλλωπίζειν το χώρο, το φαντάζεσθαι εγχρώμως, το διαλέγεσθαι μωβ, το αντί-εξουσιάζεσθαι ανυπερθέτως, το συνουσιάζεσθαι επαναληπτικώς. Γενικώς το ευ ζειν…Το αποπλανάσθαι στην απουσία της μοναξιάς. ThrowBack | N.Y City 2017».

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε ακόμη: «Έφυγε» από τη ζωή παίκτρια του «The Voice»!

Keywords
Τυχαία Θέματα