Σπύρος Μπιμπίλας: Βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μετά την ένταση που επικράτησε ανάμεσά τους -Δείτε πως τον υποδέχτηκε!

Φανερά εκνευρισμένος φάνηκε εχθές (13/3) σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας…

O Σπύρος Μπιμπίλας ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα», έχοντας όμως εξηγήσει από την αρχή τον χρόνο που έχει στη διάθεσή του. Αυτά ωστόσο που είχαν συμφωνηθεί δεν τηρήθηκαν ποτέ και εκείνος αποχώρησε χωρίς να βγει ποτέ στον αέρα της εκπομπής. Για το γεγονός αυτό, λοιπόν, ξέσπασε μέσω των social media.

Δείτε ΕΔΩ τι έγραψε στα social media.

Λίγο

μετά την ανάρτησή του, η Αννίτα Πάνια τοποθετήθηκε στον αέρα της εκπομπής για τα λόγια του ηθοποιού. Η ίδια μίλησε για το γεγονός ότι υπήρξε δημόσιο κατηγορώ χωρίς λόγο κι ότι πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Δείτε ΕΔΩ όσα ειπώθηκαν!

Σήμερα (20/3) ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» και απ’ ότι φαίνεται έλυσαν με την Αννίτα Πάνια τις διαφορές τους. «Είναι ένας άνδρας τον οποίο αγαπώ και τον αγαπώ γιατί μένει παιδί. Όπως τα παιδιά όταν κάτι τα ενοχλήσει, όταν κάτι τα φρικάρει, όταν κάτι τα μπερδέψει, το λένε αμέσως, έτσι κι ο Σπύρος Μπιμπίλας φρίκαρε, το έγραψε, του έφυγε και ξαναήρθε. ‘Ελα Σπύρο κοντά μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια προκειμένου να τον καλωσορίσει.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξήγησε και τον λόγο που πάει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, παρά το γεγονός ότι ορισμένοι του λένε για το αντίθετο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση: Πότε θα γίνει ο γάμος και η βάπτιση των παιδιών τους;

Ο Τάσος Ξιαρχό μπαίνει στη “Φάρμα” και δηλώνει: «Νομίζω ότι θα τσακωθώ με τον Τζώρτζογλου πάρα πολύ»

Σμαράγδα Καρύδη: Απαντά στην κριτική που δέχθηκε για την ανάρτησή της περί καταγγελιών

Keywords
Τυχαία Θέματα