Σωτήρης Τσαφούλιας – Άννα Μενενάκου: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας και η Άννα Μενενάκου αποτελούν ένα από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που επιλέγουν να κρατούν χαμηλό προφίλ σχετικά με τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δύο τους είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και σπάνια κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Σλουθ» στο Από Μηχανής θέατρο, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε μια βραδινή έξοδο, απολαμβάνοντας τους πρωταγωνιστές επί σκηνής. Ο φωτογραφικός φακός

απαθανάτισε τον Σωτήρη Τσαφούλια και την Άννα Μενενάκου στα παρασκήνια της παράστασης και εκείνοι πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί.

Η Άννα Μενενάκου είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη γνωριμία της με τον Σωτήρη Τσαφούλια: «Η πρώτη γνωριμία έγινε στο θέατρο και είπαμε ένα “χαίρω πολύ”. Μετά πέρασαν τα χρόνια και όταν κάναμε το “Δείπνο Ηλιθίων” με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ερχόταν. Εκεί ήταν και ο Πυγμαλίων που ετοίμαζαν την ταινία, οπότε τον γνώρισα καλύτερα. Δεν με θυμόταν από την πρώτη φορά.

Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε οτιδήποτε κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε. Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ και καλώς γιατί ήμασταν στην αρχή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά σε καμία περίπτωση».

Έρση Δρίνη-Δημήτρης Μυλωνάς-Σωτήρης Τσαφούλιας-Σωτήρης Χατζάκης-Άννα Μενενάκου-Βασίλης Ρίσβας-Πολυξένη Μυλωνά

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: Η throwback φωτογραφία με έντονο ξανθό μαλλί

 Βασίλης Πορφυράκης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της γιαγιάς του – «Μου λείπεις»

 Θανάσης Κουρλαμπάς: Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του

Keywords
Τυχαία Θέματα