Σοκαριστικές αποκαλύψεις από Jolie και Paltrow για τον σεξομανή παραγωγό του Hollywood

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το Hollywood την υπόθεση του ισχυρού άνδρα των οσκαρικών παραγωγών, Harvey Weinstein , που παρενοχλούσε σεξουαλικά και βίαζε τις ηθοποιούς με τις οποίες συνεργαζόταν. Όπως αποκαλύπτει η New York Times ανάμεσα στα πρόσωπα που έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Harvey Weinstein, ήταν η Angelina Jolie αλλά και η Gwyneth Paltrow στα πρώτα βήματα της καριέρα τους.

«Προειδοποιούσα τις γυναίκες που μου έλεγαν ότι θα συνεργαστούν μαζί του να έχουν τον νου τους. Αυτού του είδους η συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες είναι απαράδεκτη σε οποιονδήποτε κλάδο», δήλωσε η Jolie περιγράφοντας πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης του Weinstein κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Playing By Heart», το 1998. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι της ζήτησε με ιδιαίτερα επίμονο τρόπο να κάνουν έρωτα, αφού πρώτα την ξεμονάχιασε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η Paltrow με τη σειρά της αποκάλυψε: «Ήμουν παιδί, ένιωθα τρομοκρατημένη» και συνέχισε διηγούμενη την ιστορία της. Όπως εξομολογήθηκε, είχε λάβει τότε ένα fax από ένα πρακτορείο με το οποίο συνεργαζόταν, το οποίο της ζητούσε να συναντήσει τον παραγωγό σε ένα ξενοδοχείο. Μόλις έφτασε, ο Weinstein άρχισε να της κάνει μασάζ και της ζήτησε να τον ακολουθήσει στην κρεβατοκάμαρα. Εκείνη αρνήθηκε κατηγορηματικά και έφυγε τρέχοντας από το δωμάτιο.

Συνολικά 13 γυναίκες έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμής τις τραυματικές εμπειρίες που είχαν με τον σεξομανή παραγωγό του Hollywood.

Keywords
Τυχαία Θέματα